Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lesz ez és mit csináljunk annak érdekében, h jobb legyen?
Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok a párom 22!És egyikünk családjához sem mehetunk!Gondolok az estékre!Kint találkozgatunk mint a gyerekek!2011. júl. 30. 23:08
1/5 anonim válasza:
Miért nem mehettek egyikőtök családjához sem? Az egész ettől függ.
2/5 anonim válasza:
de miert nem mehettek fel a csaladotok lakasaiba?
3/5 anonim válasza:
azért egy kicsit többet is mondhatnál...
4/5 A kérdező kommentje:
Az én szüleim utálják őt!Az övék meg haragszanak rám, mert hallottak valamit rólam, amihez totálisan semmi közük!
2011. júl. 30. 23:12
5/5 anonim válasza:
keress megoldást a problémára. szüleid is, meg te is felnőtt emberek vagytok, ezt meg lehet beszélni h mi lehet az oka stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!