Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozzak a kapcsolatunk kedvéért?
Sziasztok. 3.5 éve vagyunk együtt a barátommal és az utóbbi időben (úgy az utóbbi fél évben) kezdtem azon kapni magam, hogy egyre több minden idegesít benne, vannak kis hülye szokásai, szöszmötölések egyebek és egyre inkább idegesítenek, megőrülök tőlük. Vannak érdekes beszólásai, amiket eleinte viccesnek tartottam és ugyanúgy reagáltam rá, mostanában viszont hülyeségnek gondolom őket, lefáraszt velük és csak hüledezek. Meg a viselkedése néha, nem értem, hogy lehet ennyire gyerekes. Ezek után gyakran elgondolkodom, hogy úgy mégis mi a fenének vagyunk együtt ha ennyi minden idegesít benne??? Aztán meg amiért ezen elgondolkodom lelkifurkám lesz :S
Szóval teljes képzavar.
A kérdésem pedig az lenne, hogy próbáljak megint úgy viszonyulni hozzá mint régen, és próbáljam megtalálni a régi önmagam, vagy pedig égessem fel magam mögött az egészet a "szeretlek, de magamat mégjobban" elvet követve?
Előre is kösz a válaszokat.
21/L
Amikor 2 szerelmes megszokja egymást, akkor általában ez szokott történni:(
Ha vele akarsz lenni, akkor muszáj lesz nem észrevenned ezeket...nem lesz könnyű, de nem nagyon tudok más módszert.
Szerintem nem a megszokásról van szó, hanem asszinkronitásról. Azaz nem egy hullámhosszon vagytok, nincs meg a kölcsönös és mély megértés, bizalom. Megoldás lehet, ha megint randizgatni kezdtek, mint a kapcsolat elején, szóval újrakezditek a románcot.
Sok szerencsét! :)
Lehet, hogy neki is vannak olyan dolgok amik ugyan úgy zavarják. Szerintem kell néha kompromisszumokat hozni, ha nincs nagyobb probléma köztetek, akkor érdemes is.
De ahogy leírod a dolgokat úgy látszik, hogy te változtál és a párod maradt ugyan olyan szöszmötölős stb.
De szerintem a legjobb megoldás az lenne ha ezt vele beszélnéd meg.
a legkisebb hülyeségek is hosszútávon ki tudják készíteni az ember idegrendszerét....
milyen hülye szokásokról van szó, megkérdezhetem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!