Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy megváltozzak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megváltozzak, s ne legyek ilyen féltékeny?

Figyelt kérdés
A barátom semmi okot sem ad rá, hogy ne bízzak meg benne. Mégis féltékeny vagyok. Ha esetleg elmegy valahova nélkülem, állandóan megsértődöm. Igazából kicsit irígy is vagyok, nagyon sok barátja van, a legtöbb lány. Én pedig egyedül érzem magam. Mit tegyek? Bevallom magamnak, hogy ilyen önző vagyok, mégsem sikerült eddig változtatnom.
2009. nov. 12. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is féltékeny vagyok, a szerelemmel jár. Csak nem kell nagyon kimutatni, persze néha azért nem fogom vissza magam..
2009. nov. 12. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a személyiséged része. Meg lehetne változtatni, de te ilyen vagy, és a barátod elméletileg téged szeret. A lényeg, h ne a barátodon éld ki magad.
2009. nov. 12. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyik legrosszabb dolog az h ha mindig megsértődsz. Ezt nagyon utálják a pasik. Nekem is rossz érzés h ha a barátom nélkülem megy néha a haverokkal ide oda, de szeretem, ezért bízok benne. Csak együtt jártok, attól h vagy neki van saját élete is, ahogy írtad vannak barátai is, őket sem hanyagolhatja el, ahogy téged sem. Ha igazán fontos neked, akkor hagyd a hisztiket, hidd el csak elrontod vele a kapcsolatot. Most gondolj bele mi a nehezebb...az ha megállod h ne sértődj be, vagy az ha elveszted azért mert féltékeny vagy mindig? ez legyen az eszedbe mindig, szerintem így menni fog leküzdeni!:) üdv
2009. nov. 12. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2009. nov. 13. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!