Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy megváltozzak?
Írj privit, adok tanácsokat.
Vagy gyere velünk csajozni, ha hajdú-bihari vagy.
21/F
Ismeros a dolog,en is igy kezdtem.Elmeletben mar nagyon jo voltam,de mikor a tettek mezejere kellett volna lepni...Ez kicsit olyan,mint az uszas:amig nem veszel egy nagy levegot,es nem ugrasz be a medencebe,nem fogod meganulni konyvbol.Miert nem tudsz idegeneket megszolitani?
Igazabol ez utobbit kene eloszor fejlesztened: tuzd ki magadnak,hogy spanolni fogsz,es haszalj ki minden alkalmat.Oreg neni,srac a liftben,kislany a teren,barki.Azert irtam pont ilyeneket,mert ha felenk vagy,nem feltetlenul 10HB-kkel kell kezdeni a leszolitast,hanem pont olyanokkal,akiket nem akarsz felszedni.Aztan lehet lepegetni az egyre jobb csajok fele a megszolitasban.Egyszeruen csak nagy levego,mosoly,odalepsz es mondod,ami eszedbe jut,mikozben lesz.rod mit gondolnak rolad.Ennyi a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!