Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy bizon bennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy bizon bennem megint? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
tavaly nyáron jártunk szakitottam vele,mert jött egy ujj fiú.és most ismét kibékültem vele mert rájöttem hogy szeretem még valahol és ugy érzem,hogy ismét beletudok szeretni elmondhatatlanul.de ő már nem bizik meg bennem,mivel megcsaltam.mivel tudnám vissza hódítani?
2010. márc. 8. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
ribanc! én már csak röhögnék rajtad a helyében!
2010. márc. 8. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
ringyó
2010. márc. 8. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ő is szeretne visszahódítana magától is.
2010. márc. 8. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez már felejtős! Eljátszottad az önbizalmát.
2010. márc. 8. 19:40
 5/8 Beviz Elek ***** válasza:

Szerintem nem az önbizalmát, hanem a bizalmát játszottad el.

Amúgy fölösleges próbálkozni.

19/f

2010. márc. 8. 19:44
 6/8 Decoy ***** válasza:

bizonyítsd be hogy még is szereted tölts vele sok időt mutasd ki hogy vágsz rá...

ja amúgy most egy ujjal jártál mert az eléggé morbid vagy egy új fiúval? tod ez nem mind1

2010. márc. 8. 19:47
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm csak a normális válaszokra vagyok kiváncsi.

másik fiuval.

mondta,hogy probál ujra megbízni bennem.és szeret,ha nem szeretne akkor nem békült volna ki velem,és nem én akartam békülni hanem ő.csak a bizalom nincs még teljesen meg.köszönöm az értelmes válaszokat.

2010. márc. 8. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:

ujj fiú

EPIC FAIL

2010. márc. 9. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!