Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most megint miért van bennem...

Most megint miért van bennem félsz a kis tesóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Fiam 8 hónapos, kellett néhány hónap, mire azt mondtam, hogy természetesen, szeretnék kis tesót.Kb 5-6 hónapos kora óta meg csak arra tudtam gondolni, hogy de jó lenne megint terhesnek lenni, nem is érdekelt a szülés része, azt mondtam túl leszünk rajta.

Mostanság férjem is pedzegeti a témát, mert kis korkülönbséggel szeretnénk a tesót, de most megint betojtam a szüléstől, meg az éjszakázástól....de miért??annyira idegesítő:((

Pedig nem volt hosszú szülésem, csak vége volt iszonyú fájdalmas.

Ráadásul anyum is mindig azzal jön, hogy "óhh jövőre itt lesz a kis tesó..."

Mondjuk azt mondják, hogy a 2. gyerek kis korkülönbséggel nem olyan rossz(szülés szempontjából) én most mégis hezitálok....pedig komolyan arra számítok, hogy nem fog megjönni, akkor nem bánnám,de erre nincs sok esély, mert védekezünk....jaaaj mi van velem???:(

2011. júl. 3. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tök természetes. Nekünk most lesz egy éves a fiunk, mikor tervezgettük akkor tök evidens volt, hogy 2 gyereket akarunk, ne legyen egyke.

De jelenleg az a helyzet, hogy nem igazán akarunk egyenlôre kistesót. Rengeteg szép, felemelô, gyönyörû dolog van egy babával, de rendkivül megterhelô fizikailag, és szellemileg egyaránt. Nálatok meg fôleg, hiszen még csak 8 hónapos a pici, mire jönne a tesó még nem lenne 2 éves se a nagy, pedig abban korban még eléggé sokat kell foglalkozni vele. Még bölcsibe sem viheted elvileg a nagyot mert otthon vagy a picivel. Mi úgy döntöttük, hogy ha 2 éves lesz a fiunk, akkor döntünk a tesórol, így ha lesz akkor sem lesz nagy a korkülönbség.

2011. júl. 3. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert még NAGYON KORAI!!

Ha ilyen gonodolataid vannak, iagzán még nem vagy kész rá.

2011. júl. 3. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez a horomonok játéka. Nekem is volt ilyen időszakom, hiányzott a terhesség, vágytam rá újra, azátn elmúlt, bár mi nem szeretnénk tesót még. Nekem a hajhullásom miatt mondták, hogy akár 1-1,5 év, mire rendeződik a hormonháztartás, rettentően kihulott a hajam, kb. most állt meg 17 hó után. Én érzem máshogy is, pl. sokáig migrénes is voltam a mensi előtt, kb. a szülés után 1 évre szűnt meg.
2011. júl. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!