Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak barátnőt? Ha nincs olyan és valószínűleg nem is lesz akkor miért akarják, hogy legyen?
Probléma az adott. 19 éves vagyok, főiskolás. Határozott ember vagyok és terveim vannak a jövőben amiket már régen elhatároztam.
Barátnőm nem sok volt, szám szerint kettő. Miért? Azért mert nem tudok olyanokkal együtt lenni akik nem tökéletesek. Erre jó volt az a kettő, hogy ezt megtanuljam. Nyilván tökéletes nő nincs, de törekedjen rá ahogyan én is teszem. Pénzügyi szakember leszek, imádok utazni, vezetni, táncolni - nem discoban meg ilyesmi...- és szeretem a luxust. Nem szeretem viszont ha egy lány bulizik, iszik.
Álomképemben így nézek ki vele: https://www.youtube.com/watch?v=djxzlI-IhsY
Látszódjon rajta, hogy tiszta teremtés belül és kívül is egyaránt. Próbáljon mindenre figyelni.
Ugye ilyen nincs? Akkor miért mondják? Én sosem néztem át a hibák felett. Nem volt olyan amit elfogadtam egy nőn.
Azoktól kérdezem akik azt támogatják, hogy szerezzen valakit az ember. Ilyenkor mit csinálsz? Talán el kellene fogadni és megérteni ha azt mondjuk, hogy nem szeretnénk inkább barátnőt nem pedig minden áron a saját ízléseteket belénk tunkolni.
Kérdező, te el vagy tájolva. Arisztokrata család? Lótúrót, azok ritkán több generációs pénzügyi szakemberek. Tisztán arisztokrata család amúgy sem nagyon maradt már hazánkban. Ti valami újgazdag suttyók vagytok.
A mai világban értelmes nő nem elégszik meg a dekoráció szerepkörrel.
Te nyíltan egy ingyenélő buta nőt akarsz akit irányíthatsz. Sok ilyen van, úgyhogy sok sikert neked.
De mivel az a lány tuti nem lesz "arisztokrata", a vérvonaladat mindenképpen "be kell mocskolnod" egy kicsit....
Igazából egy szóra sem érdemes kis senki vagy aki azt hiszi, jár neki valami alanyi jogon.
Az értelmes nőktől akik elértek valamit és nem szorulnak rád pedig félsz, és inkább lefeministázod őket, mert irányíthatatlanok és az ő tiszteletüket ki kellene vívni, az pedig nem egyszerű.
Igazad van, megérdemled a buta kis nőket akik a pénzedért szétteszik a lábukat és befogják a szájukat. Öcsém, ez neked jár!
Egy dolog tetszik benned kérdező és ebben nagyon igazad van. Amit a magyarokról írtál az, hogy irigyek.
Egyik komidban amit írtál nekem az jutott eszembe, hogy miért nem próbálkozol egy arab lányt keresni? Őket megtudod vásárolni és szépek is. Dubajban nagyon sok van és azt csinálják amit szeretnél!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!