Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak barátnőt? Ha nincs olyan és valószínűleg nem is lesz akkor miért akarják, hogy legyen?
Probléma az adott. 19 éves vagyok, főiskolás. Határozott ember vagyok és terveim vannak a jövőben amiket már régen elhatároztam.
Barátnőm nem sok volt, szám szerint kettő. Miért? Azért mert nem tudok olyanokkal együtt lenni akik nem tökéletesek. Erre jó volt az a kettő, hogy ezt megtanuljam. Nyilván tökéletes nő nincs, de törekedjen rá ahogyan én is teszem. Pénzügyi szakember leszek, imádok utazni, vezetni, táncolni - nem discoban meg ilyesmi...- és szeretem a luxust. Nem szeretem viszont ha egy lány bulizik, iszik.
Álomképemben így nézek ki vele: https://www.youtube.com/watch?v=djxzlI-IhsY
Látszódjon rajta, hogy tiszta teremtés belül és kívül is egyaránt. Próbáljon mindenre figyelni.
Ugye ilyen nincs? Akkor miért mondják? Én sosem néztem át a hibák felett. Nem volt olyan amit elfogadtam egy nőn.
Azoktól kérdezem akik azt támogatják, hogy szerezzen valakit az ember. Ilyenkor mit csinálsz? Talán el kellene fogadni és megérteni ha azt mondjuk, hogy nem szeretnénk inkább barátnőt nem pedig minden áron a saját ízléseteket belénk tunkolni.
Jó, hogy vannak határozott céljaid és terveid. Jó, hogy pénzügyi szakember leszel, szeretsz utazni, táncolni, vezetni. Jó, ha nem szereted, ha egy lány iszik. stb., stb. Kívánom, hogy megtaláld, akit keresel. De ilyen hozzáállással nem mostanában fog megtörténni. Emiatt pláne jó, hogy még csak 19 éves vagy, még bőven van időd úgymond lejjebb adni. Addig a luxusimádatod meg a többi, számomra felszínesnek tűnő dolog miatt maximum olyan társat fogsz találni, akik ideig-óráig elhitetik veled, hogy olyanok, amilyenre Te vágysz.
Ha esetleg nem sikerülne társat találni és közben csak telének az évek, akkor gondolj arra, hogy:
- tökéletes ember nincs, se nőben, sem férfiban. Te sem vagy az. Ha a linkelt video az álmod, hát legyen, nekem nem pl nem szimpatikus
- túl önző vagy – hát ugye ez nem igazán a tökéletesség jellemvonása, akkor te milyen jogon keresel tökéletest? Vagy egy önző, luxusimádó nőt keresel, aztán majd nekiálltok egymást űberelni?
- az élet azért van, hogy a maximumot kihozzuk belőle - nekem úgy fest, hogy nálad ez a pénzben és luxusban mérendő. MÉG. Nem baj, majd átértékeled.
Ha egyébként a luxus, a pénz, a jó kinézet nálad a fő mérvadó (persze a tökéletesség keresése mellett), akkor nemcsak párod nem lesz, hanem előbb-utóbb barátaid sem.
Kérdező, te tökéletesen felületes vagy és a külsőségek embere. Nem nézed el másnak a hibáit? Ne aggódj, biztosan találsz majd egy hozzád hasonlóan felületes nőt akivel megérdemlitek majd egymást.
Egy kapcsolat nem erről szól.
Nem hiszem, hogy akármi is átfog bennem értékelődni. Leadni meg semmit nem fogok, nem is tehetném meg. Az összes felmenőm egytől-egyig ebben élt, nyíltan a banki világban. Hogy élhetnék olyan életet ahol nekem buszoznom kell munkába? Az átértékelődésről meg leadásról ennyit.
Nyilván igen a külsőség fontos. Jól mutasson mellettem az aki velem van. :)
Saját szégyeneteket látjátok bennem, azért nem tetszik az amit írtam.
Ennyire buta is lennél? Senki nem a munkádra értette,hogy lejjebb adod,hanem a hülye igényeidre. Tök mindegy okos-e, vagy hogy csak a pénzedért van veled és szerepet játszik, csak nézzen ki úgy mint egy latin liba,és ennyi?
Hát tessék. Csak ilyen felületes pasikkal ne hozzon össze a sors értelmes nőt.
Te tiszta teremtésre vágysz, csakhogy egy olyat tönkretennél, illetve ez az erény neked sem sajátod, hacsak nem az agykapacitásodra érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!