Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya pasi hogy szerezhet barátnőt?
Nem akarom elfogadni, hogy sosem lehet barátnőm csak azért mert alacsony és ronda vagyok. Azt sem akarom elfogadni, hogy az egyetlen esélyem a boldogságra a pénz. Ennyire nem lehetnek felszínesek az emberek, de komolyan!
Hétvégén randiztam egy átlagos lánnyal és végig pofákat vágott és néha fintorgott pláne amikor meg akartam érinteni. Nem vagyok szép az tény, de azért ez kicsit túlzás. Amikor kérdeztem, hogy mi baja van azt mondta nem érzi jól magát, de láttam, hogy velem van baja. Társkeresőn találkozunk minden klappolt alig vártam a találkát erre megint csak az ocsmány külsőmmel szembesültem.
Miért ennyire nehéz nőt találni ronda férfiként, pláne ha előtte tök jól elvontunk! Annyira elegem van már hogy csak ez számít a nőknek. Lehetsz bármilyen vicces, jópofa, kedves, szarkasztikus nem számít semmi.

Oda-vissza érvényes.
Hasonló adottságú lányt keress, mint te vagy.

Most komolyan, olyan csunya vagy, hogy undorodnak toled es hozzad erni sem mernek?
Ha csak nem vsgy egy torzszulott ezt baromi nehez elhinnem.

Lehet hogy már írták, de a formula sajnos még mindig ugyanaz:
Pénzzel. Sok pénzzel. Sok-sok pénzzel és picikét még annál is többel.
A ronda nőknek pedig továbbra se kell ronda pasi. Miért is kéne? Mit kezdenének vele, hisz ugyanúgy nem tetszenének egymásnak.

Nem cseréltetek képet?
Egyébként, ha lány lennék nekem nem lenne szimpatikus az, ha az első randin már tapiznál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!