Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan viszonyultok párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan viszonyultok párotok tetoválásához (tetoválásaihoz)?

Figyelt kérdés
Már van neki egy, nekem az nem tetszik. De még akar. Egy feliratot a lábára, mert annak "jelentése van". Hülyeségnek tartom. Alapból (és most nem vitatkozni akarok senkivel) visszataszítónak tartom a tetoválásokat. MIndenki jön ezzel a "de ez emlékeztet, erre meg arra", meg, "ez ezt meg azt jelképezi".. Semmi értelmét nem látom, mert ha valamire nem emlékszel tetkó nélkül, azzal se fogsz.. Ez csak egy indok hogy megint varrathasson magára.. Mit tegyek? Rühellem a tetoválásokat. Persze mondtam hogy az ő dolga, nem szóltam bele, csak elmondtam hogy nem támogatom ebben..

2015. aug. 4. 12:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
Remélem hamarosan elküld téged a francba :D
2015. aug. 4. 12:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Hasznos válasz volt, köszönöm.
2015. aug. 4. 12:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez mindenkinek a saját döntése, nekem is van 1, a páromnak is, ő még szeretne, ha így döntött az ő teste. Ennek ellenére van akin nekem sem tetszik, mert túl sok. De egy kapcsolat nem ezen múlik. Számomra a szeretet azt is jelenti, hogy elfogadom azt, hogy más a véleménye a páromnak.
2015. aug. 4. 12:36
 4/15 A kérdező kommentje:
Én nem tiltottam meg neki, félreértés ne essék, egyszerűen csak nem tetszik a gondolat se. Nyilván az Ő döntése, az ő teste..
2015. aug. 4. 12:45
 5/15 anonim ***** válasza:
Vagy elfogadod így, vagy otthagyod és nem nézed. Ez tényleg ennyi. Pont olyan, mintha lenne rajta 5kg, amit nem akarna leadni, kopasz lenne, vagy sosem borotválkozna. Ez az ő teste, az ő döntése, az ő külseje. Ha tudod szeretni így, és el tudod fogadni, az remek. Ha nem, akkor nem kell erőltetni. Ne akarj megváltoztatni senkit sem, mert akkor már ketten lesztek boldogtalanok.
2015. aug. 4. 12:48
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak tetoválásaim, de eddig egyik barátnőmet sem zavarta. Ha lesz olyan, aki ezek miatt nem jön velem össze, mert nem tetszenek neki, akkor sem fogom bánni. Fogadjon el úgy,ahogy vagyok. Persze a véleményét meghallgatom, de nem fogok magamon változtatni.

Ha szeret a barátod és ezen kívül remek a kapcsolat, fogadd el és lépj rajta tovább.

2015. aug. 4. 12:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszenek,de elfogadom.Sosem volt tetovált párom,aztán megismertem a férjem.Eleinte zavart,látta is rajtam,de mondtam,majd megszokom.Így is lett.Igazából nem is a tetoválással van baj szerintem,hanem amilyen negatív előítéletek vannak az emberekben miattuk.Pedig butaság.
2015. aug. 4. 13:00
 8/15 anonim ***** válasza:
én csak abban az esetben szólnék, ha tucat tetkót akar vagy gagyit varrat valami gipszes kezűvel
2015. aug. 4. 13:00
 9/15 anonim ***** válasza:
22%

A tetoválás az az ember saját magáról kiállított szellemi szegénységének bizonyítványa közvetlenül a bőrére írva. A tetováltakat kerülni kell mint a pestiset ha az ember szeretne egy minimális igényszintet a társaságában.

Érted, ha valaki megpróbálja nekem magyarázni hogy a tetoválás a hátán(amit sosem lát!) őt mire emlékezteti akkor már segíteném is fel rá a hátulgombolóst. A jelképekkel és értelmezésükkel dobálózás is tipikus példája annak hogy a tetováltatás nem egyéb mint a különbözni vágyás egy igen erőtlen megoldása. Csak amíg a kitűnés vágya valakit igazi teljesítményre sarkall, addig az alja nép csak beül valami tetoválószalonba.

2015. aug. 4. 13:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi bajod van? Idejöttél hogy kórusban fujjogjunk?
2015. aug. 4. 13:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!