Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít nektek a távolság?

Figyelt kérdés

Párom Pesten dolgozik közalkalmazottként, és mindig máshogy!

Én vidéken lakom, és dolgozok, persze hétfőtől péntekig!

Nehéz a távolság és hogy ritkán látjuk egymást, én ha nehezen is de kibírnám, csak attól félek, hogy ő egy idő után feladja!

Valami hasznos tanács esetleg? Hasonló helyzetben van még valaki?

2010. márc. 7. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szokták mondani, hogy a távolság neem gond. Ezz nagyon szép és jó, de sajnos nem mindíg fedi a valóságot. Célszerűbb lenne egy olyan srácot találnod aki közelebb van.és igaz valamenyikőtök nem fogja sokáig ezt bírni. Ez a valóság nem akarok neked rosszat,csak mondom h jobb lenne egy másik fiút találni.Neki meg egy másik lányt ez ugye értelemszerű

Gábor

2010. márc. 7. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
hát én is így vagyok a barátnőmmel... ő pesti én miskolci.. mindennap beszélgetünk msnen.. telefon sms stb.. de próbálom a lehetőséget keresni, hogy még ha nem is egészen pestre de közelebb jussak helyileg.. (2 hetente egymásnál töltjük a hétvégét)
2010. márc. 7. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Sokat!:S
2010. márc. 7. 13:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát az az igazság, hogy ez egyikőtőknek sem jó!:S

Énis próbáltam de nem ment!:/

2010. márc. 7. 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mekkora a távolság? Te hol laksz?
2010. márc. 7. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Elég nagy mértékben befolyásolja a kapcsolatunkat.
2010. márc. 7. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
sajnos nekünk akkora a távolság, hogy egy hónapban csak 1 hétvégét tudunk együtt lenni :(
2010. márc. 7. 15:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Vidék? Nem mindegy, hogy 80 km vagy 300km
2010. márc. 7. 17:43
 9/11 A kérdező kommentje:
100 km-re vagyunk egymástól:(
2010. márc. 7. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Az nem is olyan sok:)) Legalább hétvégén együtt lehettek legalábbis gondolom.
2010. márc. 7. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!