Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem számít neki a távolság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem számít neki a távolság?

Figyelt kérdés

Tavaly év vége felé összejöttem a suli legmenőbb fiújával. Együtt voltunk 2 hónapig, de aztán elballagott, és kidobott(a távolság miatt...) Én teljesen magamba zuhantam, és ezt ő is látta. (De már túl vagyok rajta.) Most meg egyik nap a buszon mellém ült, beszélgettünk, utána meg írt egy sms-t, h jó lenne találkozni valamikor. Most már nem számít neki a távolság?

Vagy mi van ilyenkor?

2009. ápr. 1. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Atgondolta, lehet h mégis jelentesz neki annyit h még a távolság se szamitson. de én a helyedben megkérdezném tőle h régen mi volt a baj.
2009. ápr. 1. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Tavaly én is összejöttem a suli leghelyesebb pasijával, szintén elballagott, és 110km van közöttünk. Ő mégsem dobott ki a távolság miatt.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha annyira sokat jelentettél volna neki, akkor ezt is túlélte volna a kapcsolatotok! Vigyázz vele, nehogy csak szórakozni akarjon...

2009. ápr. 1. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Dehogy gondolt ő át semmit. Jó lennél nála egy numerára.

Ha tetszik a srác miért ne, de ti már nem lesztek egy pár ez tuti

2009. ápr. 1. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!