Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem számít neki a távolság?
Tavaly év vége felé összejöttem a suli legmenőbb fiújával. Együtt voltunk 2 hónapig, de aztán elballagott, és kidobott(a távolság miatt...) Én teljesen magamba zuhantam, és ezt ő is látta. (De már túl vagyok rajta.) Most meg egyik nap a buszon mellém ült, beszélgettünk, utána meg írt egy sms-t, h jó lenne találkozni valamikor. Most már nem számít neki a távolság?
Vagy mi van ilyenkor?
Tavaly én is összejöttem a suli leghelyesebb pasijával, szintén elballagott, és 110km van közöttünk. Ő mégsem dobott ki a távolság miatt.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha annyira sokat jelentettél volna neki, akkor ezt is túlélte volna a kapcsolatotok! Vigyázz vele, nehogy csak szórakozni akarjon...
Dehogy gondolt ő át semmit. Jó lennél nála egy numerára.
Ha tetszik a srác miért ne, de ti már nem lesztek egy pár ez tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!