Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác. Nagyon helyes és szimpatikus is. Találkoztunk párszor. Augusztus végén ismertem meg. Szereti a mosolyom, szép leveleket ír és szépeket mond. Szeretek vele lenni és ő is velem. Olyan igazi randijaink vannak. A távolság számít?
Szia!
én saját tapasztalataimra alapozva próbálok most neked egy kisebb útirányt adni...
Lassan két éve megismertem egy srácot a neten,aki pesti én meg vasmegyei vagyok,szal a távolság itt is elég nagy volt,és pont ezért én kezdetben nem is gondoltam volna, hogy köztünk bármi is lehetne,de aztán ahogy múltak a hónapok halálosan beleszerettem és fél évvel később,találkoztunk és összejöttem vele...Habár minden vele töltött perc gyönyörű volt a búcsúzás nagyon fájt és alig vártuk hogy újból együtt legyünk,sajnos hosszú idök és nehézségek miatt mi már nem vagyunk együtt,de azóta se bántam meg, hogy akkor összejöttem vele.(egyik bnömnek jelenleg debreceni barátja van, már egy fél éve, hála a szülök engedékenységének hosszútávú kapcsolatnak ígérkezik)
Ha szeretsz valakit ne hagyd futni! a lehetőség kétszer nem sétál el az ablakod előtt, és sztem nincs veszteni valód!
Üdv
Vyca
Ugyan ez a szitu volt nálam is csak annyi a külömbség h ö nem magyar és 11 havonta találkozunk
ki lehet bírni naon szar de ki lehet bírni
am én fiú vok és én is ilyen sziveket írtam és egyszer csak megkérdezte h szeretem e őt és elmontam.
szentem kérdezz rá nekem naon tetszett h ő kezdeményezett és naon szeretem :D
Sok sikert és bolgogságot :)
jah és amikor találkozunk az maga a menyország
annál nincs jobb érzés :D
Szia!
Nekem is volt, hogy lányt így neten ismertem meg és "össze is jöttünk".Nagyon szerettem, nagyon nagyon jó volt találkozni vele,szerintem lányt még nem szerettem úgy mint őt.De mégis a távolság miatt ez nem mehetett...Ha közel laknánk szerintem máig eggyütt lennénk:S Több hónapja lett vége, még november legvégén, December eleéig beszélgettünk továbbra is, valahogy ma már nem tudunk egymásra írni:S na mind1 szerintem ne kezdj bele ilyesmibe. Én is belekeztem nem bántam meg, de fáj hogy nem lakunk közel egymáshoz, és ezért lett vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!