Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki reagálja túl? Én, a sok telefonhívással, vagy ő azzal, hogy sohasem veszi fel a telefont? (lásd bővebben lennt)
Barátnőmmel lassan 10 hónapja vagyunk együtt, 18 évesek vagyunk mindketten. Minden oké közöttünk, de mostanság kezd előjönni 1 probléma. Névszerint az, hogy néha 2 órán keresztül kell hogy csörgessem, egyfolytában, hogy felvegye. Ez nekem baromi rosszul esik, mert eléggé olyan, mint ha le se ...-na, már elnézést. Ez meg is mondom neki, sírva-ríva mindig megigéri, hogy nem lesz többet ilyen, és hogy mlyen fontos vagyok neki. Ma volt a 6. ilyen alkalom, 2 hónap alatt. És most a fejemhez vágta, hogy túlreagálom a dolgot, amikor 17 nem fogadott hívást csinálok a telefonjára, mert másfél órán keresztük kell hogy csörgessem, és végül csak úgy érem el, hogy az apját felhívom.
Szerintetek én reagálom túl?
én barátom pl rendszeresen eljátsza hogy elmegy ide oda mondja hogy teszem azt majd 8kor hiv és 10kor még semmi, rácsörgök: szia szivem nem kellett volna már hivnod? nahááát már ennyi az idő -.- meg ilyenek
ne a telefon miatt veszekedjetek
Ha olyankor hívod, amikor nem is tudja felvenni, az nem biztos, hogy minden esetben szándékos.
Nézd, ha tényleg így elhalmozod mindennel, érezheti úgy, hogy túl figyelmes vagy vele, túl sok szeretetet adsz amit ő azt gondolja, nem tud így viszonozni. Lehet, hogy vissza kellene venni egy kicsit az aggódásból, de mindenképpen érdemes lenne megbeszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!