Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért reagálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért reagálja ezt?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve ismerjük egymást, 4 hónapja együtt vagyunk, és 2 hónapig fűzött..Idősebb és tapasztaltabb nálam, nekem első barátom. Jól megvoltunk, de utóbbi időbe kezdett unalmas lenni a kapcsolat és sokat veszekedtünk.. Szakított velem, majd 2 napra rá buliba újra velem akart lenni.. nemrég megcsalt, smárolt egy lánnyal, de elmondta nekem. Képes voltam megbocsátani. Főiskolára jár, és minden héten bulizik, és közöltem neki hogy ha megcsal elhagyom, illetve zavar hogy sokat iszik.. Ezután eléggé lehangolt lett, alig akart velem beszélni.. vajon miért ? : / elméletileg nem tudja mit érez, de velem akar lenni..
2011. okt. 12. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
ez felejtős..
2011. okt. 12. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nem ugyanott tartotok... Ő bulizni akar, kiélni magát, persze jó, ha van egy állandó nője is. Ne számíts sok jóra, ha vele maradsz.
2011. okt. 12. 11:49
 3/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek mit tudnék tenni ebben a helyzetben, ha szeretem? Beszéltem a barátaival, azt mondták hogy velem akar lenni, és szeret csak összevan zavarodva..
2011. okt. 12. 11:57
 4/8 anonim ***** válasza:
sztem keress mást......
2011. okt. 12. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán inkább vele beszélj, ne a barátaival. Mért van összezavarodva? Persze, ha a kommunikáció nem működik, akkor ez halott ügy.
2011. okt. 12. 12:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Működik a kommunikáció, csak nem szeretek ilyen témákat felhozni, mert nem tudom hogy kezdjek bele.. : /
2011. okt. 12. 12:31
 7/8 anonim válasza:
szerintem jól csinálja.
2011. okt. 12. 12:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehet csak én vagyok naív, de ha szakít mert nem tudja mit érez, majd újra velem akar lenni, kibékülünk, akkor csak nem csal meg megint és rendbe lehetünk..
2011. okt. 12. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!