Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki reagálja túl? Én, a sok telefonhívással, vagy ő azzal, hogy sohasem veszi fel a telefont? (lásd bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Barátnőmmel lassan 10 hónapja vagyunk együtt, 18 évesek vagyunk mindketten. Minden oké közöttünk, de mostanság kezd előjönni 1 probléma. Névszerint az, hogy néha 2 órán keresztül kell hogy csörgessem, egyfolytában, hogy felvegye. Ez nekem baromi rosszul esik, mert eléggé olyan, mint ha le se ...-na, már elnézést. Ez meg is mondom neki, sírva-ríva mindig megigéri, hogy nem lesz többet ilyen, és hogy mlyen fontos vagyok neki. Ma volt a 6. ilyen alkalom, 2 hónap alatt. És most a fejemhez vágta, hogy túlreagálom a dolgot, amikor 17 nem fogadott hívást csinálok a telefonjára, mert másfél órán keresztük kell hogy csörgessem, és végül csak úgy érem el, hogy az apját felhívom.
Szerintetek én reagálom túl?
2010. márc. 6. 15:50
1/16 anonim válasza:
ezt mivel magyarázza? nemlehet hogy van valakije? :/ nem reagálod túl
2/16 A kérdező kommentje:
Le van némítva a telefonja, és átalában a kabátja zsebében tartja. Most is pl rokonlátogatáson vannak, a faterját hívtam föl, és ő is ott volt, szóval eléggé nehéz lenne, hogy msá palinál legyen. Nem hiszem, hogy lenne valakije rajtam kívül.
2010. márc. 6. 15:54
3/16 A kérdező kommentje:
A lelkem kiteszem érte, szinte minden találkánál kap valami kis ajándékot, 2naponta találkozunk(40 kilóméteres táv) minden nap 2x beszélünk, a tenyeremen hordozom, elhalmozom mindennel nem tudom miért teszi ezt velem.
2010. márc. 6. 15:56
4/16 A kérdező kommentje:
Most letoltam egy kicsit, de még annyira sem veszi a fáradtságot, hogy írjon egy sms-t nekem.
2010. márc. 6. 15:56
5/16 anonim válasza:
Szerintem mindketten túlreagáljátok. Ha 2x hívod, nem veszi fel,és tudod, hogy úgyis le van halkítva, akkor felesleges felhívni még 50x, akkor sem fogja meghallani. Ha nagyon fontos, halaszthatatlan dolgot akarsz neki mondani, akkor megértem, hogy idegesít, de ha csak úgy hívod, akkor nem értem. Amúgy meg, ha családlátogatáson van, akkor nem is csoda, hogy kint hagyja a telefonját szerintem.
6/16 anonim válasza:
Hívd fel 1x, max 2x, majd meglátja, hogy hívtad. Ha ennyire a seggébe mászol, nem csoda, hogy elkezd irtózni tőled. 17 nem fogadott hívás 2 óra alatt? Ember, én is a falra másznék! Csak azért se fogja felvenni, és egyébként nem arra való a mobil, hogy állandóan hívogasd!
7/16 anonim válasza:
Én sem veszem észre mindig, ha le van halkítva, ráadásul nem a zsembembe van és nem is rezeg. Szerintem ez nem akkora probléma, ha szeretitek egymást. Egyszerűen csak nem teló függő a csaj:D Ha az lenne a baj, hogy látja hogy ilyesmi történik: ,,jaj megint a pasim hív, tuti nem veszem fel" az teljesen más, mint hogy nem veszi észre, hogy hívják.
8/16 A kérdező kommentje:
Tudta, hogy délután hívom, hogy lefixáljuk az esti találkozó hánykor legyen. 7re volt nagyjából megbeszélve, szerintem fél4kor számíthatna rá, hogy hívom.
2010. márc. 6. 16:00
9/16 anonim válasza:
Családlátogatáson volt. Ha ott van, akkor nem azt fogja várni, h te mikor hívod. Ez a normális. Nem kell paranoiásnak lenni.
10/16 A kérdező kommentje:
De a többi 5 alkalomkor nem családlátogatásnál volt, hanem otthon. Egyedül. És elmondása szerint semmit sem csinált. Ezért érdekes.
2010. márc. 6. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!