Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza jöhet még hozzam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza jöhet még hozzam az elsö nagy szerelmem?

Figyelt kérdés

14 eves voltam mikor összejöttünk kettö es fél evet jartunk

aztan rosszban szetmentünk.Azutan volt egy 4 eves kapcsolatom vege lett neki is volt en is szabad vagyok ö is szabad most kibekültünk baratok vagyunk azota eltelt 7 ev de a szivem meg visszahuz.latom rajta hogy örül nekem en most vagyok 23 ö pedig 26.Erezhet meg irantam valamit?Visszajönne meg?

2010. márc. 6. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
vissza jöhet.
2010. márc. 6. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
simán vissza jöhet
2010. márc. 6. 13:34
 3/5 Beviz Elek ***** válasza:

Igen, visszajöhet. Nekem 3 éve lett vége. Mindketten (szerelem téren) elsők voltunk egymásnak. Most jártunk 2 és fél hetet. Sajnos a 3 év alatt volt egy 2 éves kapcsolata. Ez most bekavar, de remélem, hogy jól fognak alakulni a dolgok. Amúgy a rengeteg érzés visszajött a 2 hét alatt. Szerintem megéri előlről kezdjétek ti is. :)

19/f

2010. márc. 6. 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat csajok visszajött sok erzes az en reszemröl de az överöl?kitudja mit gondol vagy erez lehet mar semmit mind ketten megvaltoztunk en kicsit felszedtem lehet mar mint nö mar nem is tetszek neki csak mint barat...de tegnap mikor beszelgettünk ugy kicsuszott a szajan es lattam az arcan hogy örült mondta hogy jo erzes hogy beszelgetünk.Mit jelenthet ez?
2010. márc. 6. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Volt itt ma is a munkahelyemen es mikor ment el lattam hogy akart volna puszit adni az arcomra de nemmert aztan azt mondta majd talizunk irjak este neki hogy jöjjön el hozzam beszelgetni kicsit es aludjon nalam csak azt akarom hogy mellettem aludjon. irjam meg neki este igy?csajok bombazzatok meg egy par tanaccsal
2010. márc. 6. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!