Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a szerelmem, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a szerelmem, mert a szülei nagyon szigorúak, fél tőlük. Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 32/F vagyok és fülig szerelmes vagyok egy 18 éves lányba már vagy 1 éve. Egy rendezvényen találkoztunk rögtön megtetszett és éreztem, hogy kölcsönös a szimpátia. A munkám miatt oda kellett költöznöm, ahol Ő lakik, s véletlenül pont a szomszédjában kaptam egy lakást. Így egyre jobban megismertük egymást. Még a költözés napján segített elrendezni a dolgokat, mert egy nőnek csak job érzéke van ilyenekhez és háát kicsit összemelegedtünk, vagyis megcsókoltam. Addig jó volt minden, csak Ő kevesebbnek nézett engem, mikor kiderült, hogy mennyi vagyok, akkor megrémült, s teljesen elhidegült. Aztán ha kettesben voltunk nem foglalkozott semmivel, csak velem, s éreztem h egyre jobban megkedvelt, s azt is mondta pár hónap után h szeret. Mindig éreztem rajta, hogy nem tudja elengedni magát, rákérdeztem, s elmondta, hogy nagyon szigorúak a szülei, 17 évesen még azt sem engedték, hogy barátja legyen, s most fél, hogy ha megtudják, hogy én kellek neki balhézni fognak, vagy eltiltják tőlem, azt mondta, hogy így titokban lehetünk együtt, de nem mondhatjuk el senkinek. Majd egyszer beszélgettünk, s elmondtam neki, hogy egyszer már volt feleségem, de azt is elmondtam, hogy az még 20 évesen volt, mert hülye voltam és borzasztóan szerelmes, aztén koppantam...akkor azt mondta, hogy nem szeretné folytatni, mert ha kiderül, hogy együtt vagyunk akkor ő repül otthonról. Mondta, hogy a korkülönbség miatt még csaknem dobták volna ki, de ha megtudják, hogy elváltam tuti nagy balhé lesz. Azóta kerül, alig látom, nem is nagyon tudok vele beszélni.

Én nagyon szeretem ezt a lányt, s kell nekem, nem számít, ha csak titokban lehetünk együtt...

Szerintetek hogyan győzhetném meg? Hogyan szerezzem vissza? Tudom, hogy szeret és éreztem rajta, hogy nagyon rosszul érzi magát a döntés miatt, ha ilyenekről beszélünk mindig sír, de annyira tart a szüleitől, hogy elhagyott...

2010. szept. 5. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, de ha egy módod van rá, ne add fel!

15/f

2010. szept. 5. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd elmenni. Ne bonyolítsd az életét. Az a lány még nem is élt...17 évesen nem lehetett barátja, most 18, ő nem fog lehorgonyozni egy 30-as pasi mellett. Te már lehet komolyabb dolgokat szeretnél ki tudja h ő mit. Különben is, arra nem gondoltál h csak ürügyet talált ki arra h elhagyjon? Hogy ne beszéljen veled többet? Én ha valakit szeretek akkor tök mind1 h ki tiltja tőlem, akkor is kiállok a szerelmemért. Sztem nem úgy szeretett ahogy te azt gondoltad.
2010. szept. 5. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagykorú, bezárni csak nem fogják. Ha kidobják otthonról, hozzád is költözhet.
2010. szept. 5. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajnos igaza van az elöttem hozzászólónak!

Elöször is bizonyosodj meg arról, hogy valóban úgy szeret-e téged ahogy azt Te gondolod!

Normális dolog a szülök részéröl, hogy féltik a lányukat, de megpróbálhatsz a közelükbe férközni!

Kicsit ismerjenek meg, (ha még nem ismernek)stb...

Ha az a lány tényleg szeret , és csak a szülöi szigor ellenére nem lehettek együtt , én biztos, hogy nem hagynám elmenni...

Igaz, hogy nagyon fiatal 18 éves, ilyenkor még az érzelmek sem úgy nyilvánulnak meg, hogy késöbb egy tartós kapcsolat alapja legyen esetleg hiszen még sok minden elötte áll az életben!

Pl: iskola ,érettségi, felvételik, munka stb.. ezek mind alakitják és formálják, mind Öt mind pedig az életét!

Szép dolog a szerelem, föleg az ilyen regénybe illö viszontagságos, de ott a dolog másik része is, mégpedig, hogy neki még élnie (ki kell élnie) magát!

Sok mindent nyerhet ezzel a kapcsolattal, hiszen hányszor hallani ismerösöktöl, barátoktól, kollégáktól, "hogy mi is fiatalok voltunk mikor férjhez mentünk, mégis a mai napig szeretjük egymást"-tehát valós alap, de sokat veszíthet is!

Neki kell döntenie, Ö tudja mit érez , neked pedig bármi is történjen, az lesz a dolgod , hogy ezt a döntést elfogadd!

Beszéljétek meg,nyugodtan, hogy mit szeretnétek, ki mit érez a másik iránt, hogyan lehetne olyan döntésre jutni , ami mindenkinek jó!

Én kivánom neked(nektek), hogy legyetek nagyon boldogok-akár külön akár együtt!!!!

2010. szept. 5. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
off ezen az oldalon javarészt tizen-huszon évesek válaszolnak szerinted kapsz használható választ?
2010. szept. 7. 17:09
 6/6 redboy válasza:
szerintem szöktesd meg és kész. megvarod hogy befejezze a sulit és hajrá. johogy már nem a szülök parancsolnak helyettünk.
2010. szept. 7. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!