Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóó estét mindenkinek! Hogy hóditsam vissza a szerelmem?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy 16éves ö 14 volt mikor össze jöttünk. Egy évig voltunk együtt utána szét mentünk 7 honapra de utána ujra össze jöttünk.csak 2napja mondta hogy vége,nincs senkije ez tutti.lehet hogy nem volt felhötlen mindig a kapcsolatunk de azéé jol meg voltunk.most is van egy házun k másfél éve csináljuk(ö nevén van) ami majdnem kész.és pont most mondja hogy vége...lehet hogy nem figyeltem rá eléégé.irjatok!segitsetek lécci mert ki vagyok. nagyon furcsa hogy egyedül alszom 2napja és fogytam 4és fél kilot.én most vok 24é férfi ö 22nö.ja és bocsi a helyesirási problémákért.2010. jún. 25. 21:15
1/6 anonim válasza:
Hát nézd, ha kétszer nem ment, harmadszorra se fog. Ezen gondolkodj.
2/6 A kérdező kommentje:
dee ment söt még nagyon is...csak fel kéne lenditeni ezt az egészet mondta is tegnap elött töbször is h idö kell neki.
2010. jún. 25. 21:24
3/6 A kérdező kommentje:
vagy nem tom,áááá az én hibám az egész.............az a baj hogy feleségnek való lány meg kevés van ajjjjj
2010. jún. 25. 21:26
4/6 anonim válasza:
Amelyik ló nem vesz fel,nem érdemes küszködni.Meg kéne kérdezned,hogy mi bántja őt,mi nem tetszett a kapcsolatotokban,hát ha fény derűl mi volt a baj.De ha már ennyiszer próbáltátok,nem hiszem hogy hosszú kapcsolat lesz.Tudom hogy nehéz,de próbáld elfelejteni.Lehet nem vagy elég jó neki.Azért sok sikert.
5/6 anonim válasza:
Nálunk is azért ért véget a kapcsolatunk, mert nem figyelt rám. Ha elmondaná, hogy szeret, hogy szépnek talál, hogy nem akar más lányt rajtam kívül, újra tudnám vele kezdeni...De csak hallgat, meg olyanokat mond, hogy őt nem érdekli az, hogy egy lány szép legyen, neki nem voltak túl szép barátnői, fontos a külső, de a belső neki fontosabb és nem tud mit kezdeni egy szép nővel, akivel nincs egy hullámhosszon...De eközben gyönyörű nő plakátja volt a falán sokáig, és én azt gondolom, valójában velem lejjebb adta. Hiába kérdezem, nem mondja meg, engem milyennek lát, csak hallgat...Besorolt a nem túl szép barátnői közé. De én így nem tudom már folytatni, mert én szép akarok lenni, a legszebb annak az egynek, ahogy Ő is az volt nekem, hiába tudom, hogy van sok százszor helyesebb, nekem Ő tökéletes volt...Ha ezt érezném rajta, hogy szintén így érez, tudnám folytatni, de igazából neki én nem vagyok a legszebb:(
6/6 A kérdező kommentje:
nálunk tutti én rontottam el!föleg az utóbbi idöben nem figyeltem rá eléégé,nem jártunk el sehová meg sürün mentem a haverjaimhoz is egyszóval nem érezte magát nönek mellettem és kiszeretett belölem már nem alszom rendesen le is fogytam egyedül a pénz ügyeim kezdenek stabilizálodni.
2010. jún. 26. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!