Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza akarom kapni a szerelmem, jó úton járok?
Figyelt kérdés
2 hónapja elhagyott a párom!4 évig voltunk együtt.Együtt is éltünk.3 éve külföldön vagyunk barátokkal laktunk.Nagyon szerettük egymást olyan igazi nagy szerelemmel.Amikor összejöttünk ő volt az aki mindennél jobban velem akart lenni,mindent megtett azért,hogy vele maradjak!Jó is volt a kapcsolatunk még a szakításunk előtt kb.2 hónappal elég sok probléma adódott.Nem kettőnk között hanem a körülöttünk lévő dolgok miatt!Ezek sajnos kihatottak a kapcsolatunkra is és eléggé rászálltam,állandóan cseszegettem valamivel.Mikor szakított velem ő is azt mondta,hogy akkor kezdődött nála ez az érzés és avval az indokkal szakított,hogy szeret de már nem úgy érez irántam!Nincs nője és nem is igazán akar azt mondja jó neki így egyedül.Igazából nem csinál semmit csak elvan,de nem jár bulizni meg semmi ilyen nagy húúúú de élvezem az életet egyedül!Mégis hajthatatlan nem akar visszajönni hozzám.Majdnem minden nap találkozunk mert egy helyen dolgozunk,meg sok a közös dolgunk is meg jó pár cucca nálam van még.Keresni is szokott néha különböző ürügyekkel.Bár azt mondta a barátom marad mindig,de akkor is olyanért keres amiért nem lenne muszáj.Én egy csomó levelet meg mindent írtam neki,hogy mennyire hiányzik stb..meg kérleltem.Rájöttem,hogy ennek semmi értelme mert így tényleg elveszítem teljesen ha nyaggatom.Most ott tartok,hogy 1 hete próbálom nyugton hagyni csak ha ő keres akkor válaszolok és próbálok nem annyira odalenni!Gondoltam egy pár hét múlva megpróbálok vele beszélni,hogy engedjen kicsit közelebb magához találkozzunk néha úgy hogy elmegyünk valamerre vagy ilyesmi.Nem nyomulósan csak,hogy valami legyen...Mi a véleményetek erről?Azt nem akarom hallani,hogy felejtsem el meg stb...Vissza akarom kapni és érzem,hogy így kell tennem csak arra vagyok kíváncsi,hogy valakinek volt-e hasonló tapasztalata?Vagy ha van jó tanács azt is szívesen olvasom!2011. aug. 20. 23:59
1/3 netzsaru válasza:
időre van szüksége hogy átgondolja a dolgokat, egy kis szünetre hogy visszatérjen benne az érzés, és mivel minden nap látjátok egymást nem fog elfelejteni. Próbál úgy tenni mintha nem érdekelné őt a dolgok, de valójában őt is nagyon érdekli, csak egy kis "felfrissülés" pihenés kell neki.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtál.Te voltál már ilyen helyzetben?Az a baj,hogy mindenki azt mondja túl kell lépnem mert ami elmúlt az elmúlt és ő ezt eldöntötte!Én ezt nem tudom elfogadni!Valamiért azt érzem,hogy talán van remény!Nem akarom feladni,de nagyon félek,hogy nem jön vissza!Pedig azért hallani olyat,hogy sikerült másoknak is ilyen helyzetben!
2011. aug. 21. 23:42
3/3 anonim válasza:
az tényleg jó, ha most nem nyomulsz nagyon, inkább hagyod lenyugodni benne az érzéseket. persze ez nem azt jelenti, hogy ne beszélj vele ha megkeres, és akkor valószínűleg leszeredménye a dolognak, látszik, hogy hiányzol neki, adj neki időt arra, hogy rájöjjön, hogy újra össze szeretne veled jönni, jó úton jársz, és hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!