Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellek az olyan pasikank akik csak villogni akarnak
velem és a normálisaknak miért nem?
Figyelt kérdés
Nos az van, h 17 éves szép vagyok meg minden, magas, jó adottságokkal, kedves...és a többi. De ha felvesz valaki msnre vagy odajön hozzám pár perc után kiszűröm, h neki csak arra kellenék, h mutogasson, h" néé má milyen jó csajom van", meg le páwáznak(azt se tudom mi az /. És ha valmi jó pait kinézek magamnak annak meg nem kellek, csak az egós, beképzelt majd szétpotyogok a beképzeltségtől féléknek.?
Hát átjött, és a szó jelnése számomra:pff de férre ismernek...na mind1 majd változtatok a dolgokon, de az biztos, h az ilyeneket továbbra is el fogom hajtani akiknek csak villogásra kellenék arra ott van a barbie baba, sztem olcsóbb xD, és igyekszem majd nem páwásan viselkedni és a normális pasikkal észrevetetni magam :$
2010. márc. 5. 18:39
12/19 anonim válasza:
Ha ez vígasztal velem ugyanez a helyzet, csak a lányokkal... 19/F
2010. márc. 5. 20:43
13/19 anonim válasza:
egyszerűen csak te keresel rossz helyen.
2010. márc. 7. 11:49
14/19 anonim válasza:
Esetleg kézbe vehetnél egy nyelvtankönyvet, mert így csak az IQ negatív pasik fognak veled leállni... "W" ... Könyörgöm...
2010. márc. 7. 11:52
15/19 anonim válasza:
Elsősorban ne a jóképű macsós ribanc pasikra bukj, hanem vedd észre a kicsit átlagosabb normális fiúkat.
Hidd el az ilyen egoista barmok szoktak a nővel villogni.
2010. márc. 7. 12:38
16/19 anonim válasza:
Egyébként lehet,hogy a "normális" pasik nem feltétlenül jóképüek és ezért észre sem veszed őket,csak azokat,akik neked is bejönnek,azok pedig csak kalandot keresnek.Az önbizalom szép dolog,de ne verbálisan nyilvánuljon meg,hanem a kisugárzásodban.Valószínű a környezeted szerint túlságosan teszed az agyad és kelleted magad,azért hívnak pávának és ha így viselkedsz ne is várd,hogy olyan pasi foglalkozzon veled,akinek esetleg az intelligencia is fontos a jó popsi mellett.
2010. márc. 7. 12:41
17/19 anonim válasza:
Nem akarok senkit leszólni, de ti még nem hallottatok a PÁVA nevű madárról? Az egy viszonylag nagytestű, gyönyörű tollazatú kék madár. Ez a madár nagyon fensőbbségesen viselkedik, csak illeg-billeg kényeskedik, kelleti magát.
Remélem már érted, h miért mondják rád, h páváskodsz, és azt is, h a normális pasiknak miért nem jössz be!
2010. márc. 7. 13:54
18/19 A kérdező kommentje:
Aki leszólta a helyesírásomat, annak mondanám, h mivel nem tudtam mi az a páva vagy páwah kinek hogy tetszik, ezért úgy írtam ahogy én azt láttam..., és akkor se vagyok ilyen, lehet, h csak a külsőm alapján ítélnek meg, pedig nem vagyok egy ostoba tömeglány.
2010. márc. 7. 15:23
19/19 anonim válasza:
a szitu egyértelmű. neked csak az olyan pasik kellenek akik menők jól néznek ki nagy az egójuk, ezek meg pontosan csak villogni akarnak veled, mert jól nézel ki. kicsit alább adnád az elvárásaidat, lenne normális pasid. na persze ha nem te is villogni akarsz a pasiddal hogy milyen menő meg milyen jol néz ki!!
én se vagyok pl csunya, de nemvagyok kigyurt, nem járok bmw vel és nem vagyok az a mindenki döglik utánam tipus, de értelmes vagyok és normális. és ami fontos, bizonyitottan szerethető. no a mailem publikus még am...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!