Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellek az olyan pasikank akik csak villogni akarnak
velem és a normálisaknak miért nem?
Figyelt kérdés
Nos az van, h 17 éves szép vagyok meg minden, magas, jó adottságokkal, kedves...és a többi. De ha felvesz valaki msnre vagy odajön hozzám pár perc után kiszűröm, h neki csak arra kellenék, h mutogasson, h" néé má milyen jó csajom van", meg le páwáznak(azt se tudom mi az /. És ha valmi jó pait kinézek magamnak annak meg nem kellek, csak az egós, beképzelt majd szétpotyogok a beképzeltségtől féléknek.?
bocsi, h elgépeltem néhány szót, csak most olyan dühös vagyok...
2010. márc. 5. 17:41
2/19 anonim válasza:
Szia!
Lehet a külsőd miatt a "normális" pasiknak nem jössz be, vagy egyszerűen csak rossz helyen keresgélsz... Biztosan lesz egy rendes srác, akinek nem csak arra kellesz. Az ilyen bunkókkal meg le se állj egy percre se.
Sok sikert;)
18L
2010. márc. 5. 17:42
3/19 A kérdező kommentje:
Mert a normális pasiknak milyen külsejű lányok jönnek be??
2010. márc. 5. 17:43
4/19 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy Te is egy csöppet el vagy szállva magadtól?
Ez már egy kicsit több, mint "egészséges önbizalom". Na de a lényeg: egyáltalán nem biztos, hogy az a bizonyos srác, aki szerinted csak villogni akar veled (mert te olyan szép vagy -.-"), hanem lehet h komolyan is tudna venni. Mérlegelj! A rendes srácnak meg sztem azért nem kellesz, mert negatív a kisugárzásod tehát azt látja rajtad h lenézed vagy h túl sokra tartod magad. Előbb nézz magadba picit és GONDOLKOZZ! Ha sikerül átgondolnod a dolgokat, akkor lehet h megváltoznak a dolgok.
Sok sikert!:*
2010. márc. 5. 17:46
5/19 anonim válasza:
Talán nem véletlenül páváznak le. Van a viselkedésedben valami ami miatt a normális piski nem mernek odamenni hozzád illetve veled kezdeni. Előbb gondolkozz el azon, hogy hogyan is viselkedsz. Nem akartalak megbántani, de sokszor a berögzött viselkedés amit te nem veszel észere taszítja vagy épp az egós pasikat vonzza. 29/N.
6/19 anonim válasza:
Nem úgy értettem. Hanem, hogy mivel szép, csinos vagy, lehet félénkek veled szemben, nem mernek oda menni hozzád... És am egyén függő, hogy kinek mi jön be. De a rendes srácok általában nem a plázapi*ákra buknak, persze ezt nem rád értem. Szerintem járj nyitott szemmel és jön majd valaki hidd el, csak ne búslakodj;)
7/19 anonim válasza:
17:47 vagyok. jav: pasik.
2010. márc. 5. 17:48
8/19 A kérdező kommentje:
oké, akkor itt tudja valaki normálisan leírni, h mi az a páwa vagy páwáskodás? Én nem érzem magem annak. Egyébként mert leírtam, h szép vagyok és nem úgy fogalmaztam, h mások szerint szép az már baj?
2010. márc. 5. 17:49
9/19 anonim válasza:
páwa= nagyonmenő, "raj", azok, akik myvipre, meg ilyen helyekre töltenek fel 'tükrösfényképezős' képet, meg minden szavuk végére h betűt raknak meg ilyen hülye betűkkel írnak, meg "cejje, pusszcsi, lááwwcsi" kifejezéseket használnak, meg retro-s cuccaik vannak, meg hajvasaló nélkül nem mennek sehová stb. És külsőre lehet, hogy téged is ilyennek néznek, "félreismernek", és ezért az ilyen pasik találnak be mindig. 17L
2010. márc. 5. 18:30
10/19 anonim válasza:
Igen. Általában a túl szép lányok elriasztják a normális srácokat. Normális = szubjektív. Lehet, hogy benned is van valami, hogy a "normális" pasikat nem is veszed észre. Remélem nem így van. A "páwáskodás"-t meg vehetjük plázaribanc szinonímájának is, kicsit durva megfogalmazás, de így tuti átjön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!