Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl jó lennék a feleségemhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl jó lennék a feleségemhez?

Figyelt kérdés
A felesègemmel 24 ève vagyunk együtt van 3 gyermekünk 22,18,1 èvesek. A felesègem sosem volt egy vèkony típus,de így szerettem belè, ám mostanra iszonyúan elhízott,ès úgy èrzem,túl jó vagyok mellè.Èn minden nap edzek,futok,teniszezek,de ő semmit nem csinál annak èrdekèben,hogy jobb legyen a helyzet. Segíteni is próbálok neki,mondtam,hogy fusson a babakocsival így a gyerek is addig a levegőn van,de nem fogad meg semmilyen tanácsot. Èn szeretem de úgy èrzem nem hallgat rám,ès nem èrdekli amit mondok neki.

2015. júl. 15. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha annyi ideje van akkor csalogasd el setalni veled es a gyerekkel. Pl 1-2h seta naponta pont jo. De mi a feneert vetted el es egyaltalan csinaltal neki gyereket ha ilyen? Talaltal volna 100x ertelmesebb not es olyat akit zavar a + kg.
2015. júl. 15. 10:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de amit itt leírsz a feleségedről abból pont nem azt látom hogy jó indulatú kedves cukorpofa vagy. vagy szereted úgy ahogy van, vagy nem. "Túl jó vagyok hozzá....." akkor hagyd ott három gyerekkel, máris nem leszel túl jó. Ha nem érted meg hogy egy nő ennyi évesen szülés után már milyen iszonyúan nehezen tud változtatni akkor a megértés nincs rajta a szimpatikus vonásaid listáján.
2015. júl. 15. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!