Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak jeges feles névnapra. Fiúk ti örülnétek
neki?
Azt gondoltam hogy a 17 éves barátom szülinapjára ilyet veszek :) Nagyon szeret inni, sajnos, szóval lehetséges hogy ennek örülne. És ez most kevés vagy sok? Vegyek mellé még valami alkoholt is?
Ha neked nem jön be, hogy iszik, akkor minek támogatod benne? Vegyél neki olyat, ami miatt szereted.
De nem rossz ötlet, én biztos örülnék neki.
2011. jan. 6. 09:22
2/13 anonim válasza:
Ha van pénzed, persze, hogy ki is tudjátok próbálni.
2011. jan. 6. 09:23
3/13 Pinocchio válasza:
Én örülnék egy ilyen ajándéknak:)
2011. jan. 6. 09:28
4/13 A kérdező kommentje:
Én logikusan nem örülök annak, hogy károsítja magát, de mivel én is szeretek néha inni, azért mégse szólhatok bele : D meg amúgy se, mert ő doga. De tudom hogy neki az ivászat a haverokkal vagy egyedül nagyon sokat jelent, szóval lehetséges hogy ez lesz. Csak kíváncsi voltam hogy hasonló korosztályú és gondolkodású fiúk mit gondolnak erről az ajándékról :)
2011. jan. 6. 09:35
5/13 anonim válasza:
Én nem vagyok már 17 de most is örülnék neki meg 17 évesen is örültem volna :D Sztem tök jó ötlet, végre valami személyre szóló, kreatív ajándék, nem fényképek a párnán XD
23/F
2011. jan. 6. 10:06
6/13 anonim válasza:
én csaj vok,és nem igen alkoholizálok,csak ha valami olyan alkalom van,de ez szerintem baromi jó,ötletes ajándék!!mellé egy üveg jéger és nagy lesz a siker!!:)
2011. jan. 6. 12:23
7/13 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy így látjátok, akkor szerintem megrendelem neki : D Mellég egy mini üveges unicum? Az most van itthon, gondoltam majd jó lesz neki névnapjára. Imádom, akármit megadnék neki, de csak azért gondolkozok h mégse így kéne összehozni, mert nem akarom, hogy ha meg nekem lesz névnapom, vagy akármi más, akkor ő is ennyit költsön rám. Vagy hogy egyáltalán költsön rám. Amúgy meg áprilisba lesz névnapja, csak előre gondolkozok : D
2011. jan. 6. 12:23
8/13 anonim válasza:
Hát sztem elég a pohár mert tényleg kényelmetlen lehet neki ha nem tud ennyit költeni majd rád. De te ismered, meg te tudod milyen anyagi helyzetben vannak, ez csak az én véleményem.
23/F
2011. jan. 6. 12:25
9/13 A kérdező kommentje:
Nem kérdezgettem a pénzéről, meg nem nagyon látom rajta, hogy most pénzes/nem pénzes. Szerintem tök átlagos : D de nem is nagyon érdekel : D ha milliomos lenne akkor se akarnám hogy költsön rám : D Majd meglátjuk mi lesz. Többi ember?! szerintetek?
2011. jan. 6. 13:04
10/13 anonim válasza:
Nemrossz!
De Neked kéne annyira ismerned hogy tudd mit vegyél neki!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!