Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes versek a barátomnak. Srácok, örülnétek neki?
23 éves lány vagyok, öt hónapja vagyok vele.
Most volt a szülinapja. Vettem ajándékot is, de mellette egy borítékban adnék neki egy levelet, és hozzá a két verset is. Még régebben írtam őket, de már szeretném neki megmutatni.
Ő soha nem szokott az érzéseiről beszélni. Szerintetek zavarba hoznám a versekkel, vagy örülni fog?
Ti örülnétek?
Még annyit, hogy ezek a saját verseim. Hosszú évek óta írok, és szépeket. Nem ezek a tinis, ömlengős, jaj de szeretlek versek. Hanem tényleg szép versek a szeretet, szerelem éréséről, arról, hogy két ember mit jelenthet egymásnak. Szépek, van bennük tartalom. (Antológiákban is megjelennek a verseim, nem csak én mondom, hogy jók.)
Nem magamat akarom fényezni, csak kiemelni, hogy a versek tényleg szépek, és nem üres-nyálasak.
Ti örülnétek ilyesminek a barátnőtöktől?
Akkor is, ha nem vagytok azok az érzelmet kimutatós típusok?
Köszi előre is.
Kedves első, na de ha lenne, örülnél neki? :)
Írjátok légyszi az életkorotokat is.
Ha a párod szereti alapjáratban a verseket akkor örülni fog..Én személy szerint nem vagyok oda a versekért,így engem kellemetlen helyzetbe hoznál vele..Nem tudnék mit kezdeni a verseiddel,mert ln nem is tudom értékelni őket..Nekem egy szerelmes vers bármennyire szép csak nyálas,és giccses lehet..
29/F
Ha lenne, akkor valószínűleg örülnék, igen.
20/F
Én is örülnék neki
attól még hogy nem mutatja ki annyira az érzelmeit nem biztos hogy nem értékelné
de ahogy a 17:42-as is bemutatta , vannak akiknek ez tényleg nem tetszene , szerintem próbálj meg finoman érdeklődni előtte
Én beledöglenék az örömbe
tizenötperef, igen tudom h én nem számítok de azé megírtam a véleményem
Hát...finoman érdeklődni nem tudnék, mert akkor elárulnám, mit tervezek.
Pluszba még annyi infót, hogy mikor megismerkedtünk, mondtam neki, hogy szoktam verseket írni. Fent is van szinte a legtöbb egy netes portálon is. Én ezt nem mondtam neki, de magától megtalálta őket. Még viszonylag az ismeretségünk elején egyszer írta is sms-ben, hogy sokáig fent volt, mert a verseimet olvsata, és tetszettek neki. Azóta is írta egyszer, még régebben, hogy olvasott közülük, és tetszenek. Meg egyszer egy talin szóba hozta egy novellám tartalmát. Nem is tudtam, hogy olvassa őket, én már elfelejtettem régen azt az írásomat.
Szóval én magamtól még nem küldtem neki egyet sem, és nem is kértem vagy mondtam, hogy olvasson belőlük. Ha magától tette időnként, akkor mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!