Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes versek a barátomnak....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes versek a barátomnak. Srácok, örülnétek neki?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, öt hónapja vagyok vele.

Most volt a szülinapja. Vettem ajándékot is, de mellette egy borítékban adnék neki egy levelet, és hozzá a két verset is. Még régebben írtam őket, de már szeretném neki megmutatni.

Ő soha nem szokott az érzéseiről beszélni. Szerintetek zavarba hoznám a versekkel, vagy örülni fog?

Ti örülnétek?

Még annyit, hogy ezek a saját verseim. Hosszú évek óta írok, és szépeket. Nem ezek a tinis, ömlengős, jaj de szeretlek versek. Hanem tényleg szép versek a szeretet, szerelem éréséről, arról, hogy két ember mit jelenthet egymásnak. Szépek, van bennük tartalom. (Antológiákban is megjelennek a verseim, nem csak én mondom, hogy jók.)

Nem magamat akarom fényezni, csak kiemelni, hogy a versek tényleg szépek, és nem üres-nyálasak.

Ti örülnétek ilyesminek a barátnőtöktől?

Akkor is, ha nem vagytok azok az érzelmet kimutatós típusok?

Köszi előre is.

2010. nov. 29. 17:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Egyébként arra gondoltam, az ajándékot megkapja, amikor jön. A borítékot a versekkel csak búcsúzáskor, hogy vigye magával, és olvassa el, ha akarja.

Azért gondoltam erre, mert ha mégis nem tud mit kezdeni velük, akkor nem kerül kínos helyzetbe, hogy erőltetten kell mondania valami szépet.

Ha így tenném, az nem jönne ki rosszul, ugye? Otthon, békésen, azt tesz velük, amit akar. De hátha örül.

2010. nov. 29. 17:53
 12/13 anonim ***** válasza:

ma 17:42 vagyok--

Ahogy kiveszem az írásodból a párod szereti a verseket,és szívesen olvassa is..Akkor természetesen szép ajándék a vers olyan embertől akihez kötődik is..

Nem akartalak megsérteni,de én magamból indultam ki..az indokot is megírtam..De a párod tudomásod szerint rendszeresen olvassa a verseidet,így nyugodtan adj neki verset is.Ő biztos értékeli,és örülni fog neki..

De el kell ismernem,hogy ritka ajándék,és valahol megbecsülendő..

29/F

2010. nov. 29. 21:38
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi. Nem bántottál meg. Ez tényleg olyan, hogy olyan beállítódásúnak is kell lenni, hogy valaki tudjon neki örülni.

Például ha én egy foci rajongótól megkapnám a VB meccseket DVD-re kiírva, valahogy nem tudnék örülni neki:). Más a verssel lehet hasonlóan.

2010. nov. 29. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!