Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellek a barátnőmmel strandra menni, hogy közöljem vele?
Ha szégyelled, akkor mondd meg neki, hogy kövér vagy, szégyellek, és nem kell a pÍnßd sem!
Itt a vége!
Így korrekt!
A barátom kb. 10 kilót hízott mióta együtt vagyunk.
Egyáltalán nem szégyenlem őt.
A hiba benned van. xD
Miért támadjátok le?
Oké, egy fszopó hogy olyanokat mond a barátnőjéről hogy szégyellni, viszont az egy alapvető párkapcsolati probléma, hogy külsőleg nem elégíti ki az REÁLIS igényeit (mert más férfi azt akarja hogy a nőjének nagyobb legyen a melle, stb., ezen viszont lehet változtatni, és a túlsúly nem egészséges (bár attól függ, valaki betegség miatt hízik...)).
Szerintem kerek perec állj vele elő, mondd el neki hogy mi a bajod vele, gondolom tudomásul fogja venni, hogyha nem, akkor az az egész kapcsolat romlott. Egyébként nem csak strand van, van tó is, ahol viszonylag kevesebben vannak.
"mondd el neki hogy mi a bajod vele, gondolom tudomásul fogja venni, hogyha nem, akkor az az egész kapcsolat romlott"
Igen, pontosan ezt mondja mindenki. Hogy ez a kapcsolat romlott. +6-8 kg az nem olyan nagy "bűn", hogy ezért szégyellni kelljen valakit - és ennyi még nem is egészségtelen.
Nem elégíti ki az igényeit! Na szép! Talán nem elégíti ki az ÖSSZES igényét! De mutass valakit, aki igen! Egy komoly párkapcsolatban tele van kompromisszumokkal, és ha az ember tényleg igazán szeret valakit, akkor az ember a (vélt vagy valós) hibáival együtt szereti, és jelen esetben nem akad ki pár plusz kilón...
Különben is, az emberek változnak. Jót nevettem egy nénin, aki azon sóhajtozott nekem, hogy a férje 50 év házasság után már nem az az ember, akihez hozzáment:)) - erre azt gondoltam magamban, hogy nyilván a néni sem az a nő, aki után a bácsi járt egykor:)) De látszik, hogy a bácsi nagyon szereti a nénit ennyi év után is:), és mégiscsak leéltek együtt 50 évet, és nem szégyellik egymást, hanem inkább a jót igyekeznek meglátni egymásban, mint a rosszat (a néni is hozzátette rögtön, hogy milyen derék ember a férje)
Igen, kérheted rá, hogy fogyjon.
De célszerűbb közvetett módon rávezetni, például egészséges életmódra: mozogjon és egészségesen táplálkozzon, amihez többek között a te példamutatásod kéne.
Nyilván neked egyszerűbb lenne, ha csettintenél és azt tenné, amit te akarsz, de a nőkkel nem így kell bánni.
Másrészt meg finoman szólva is elítélendő, hogy emiatt szégyelled.
Nem lehet túl komoly a kapcsolatotok. De nem hiszem, hoyg a komoly kapcsolatról sok fogalmad van. De még arról sem, hogyan kell a nőkkel bánni, legalábbis ez jön le.
Amúgy passzold le nekem, én majd megyek vele strandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!