Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellek a barátnőmmel strandra menni, hogy közöljem vele?
No, kezdjük azzal, hogy a súly még nem minden. Az izom nehezebb, mint a zsír. Ha mondjuk ez a kiló izom lenne, nem látszana túlsúlyosnak. Szóval vedd rá, hogy sportoljon valamit, akármit, de rendszeresen.
Én 151cm magas vagyok és 50kg, és egy deka túlsúly nincs rajtam. Amíg nem mozogtam rendszeresen kb. 46kg körül voltam, kb. 2 és fél éve elkezdtem valamit, a súlyom nőtt, de nem híztam, izomban szedtem fel, és igazából még jobb is lett az alakom.
21.Sterssztől meghízni?
Igen van olyan, akinek ilyenkor megnő az étvágya, de nem muszáj halálra zabálnod magad.
Azt nem mondtam, hogy te pl legyél szép,én azt szeretném, hogy a barátnőm próbáljon meg tetszeni nekem.
22.Nem kell oktatni.:)
Nagyon sajnálom a barátnődet, ha nálad a kiló a mérce és azt, ha mondjuk valamit mást csinál a kedvedért, észre se veszed. Az is lehet, hogy próbál fogyni, vagy tudatosan enni, de észre se veszed. Vagy úgy minden mást, amit érted tesz. Lehet, hogy próbál neked minél jobban tetszeni, csak te be vagy állva erre a kiló-mániára.
Nem kell magad halálra zabálni, hogy a stressztől hízz és emellett hormonális változások is lehetnek, köztük nagyon sok súlyos is, ami ellen nem tud tenni, amíg fel nem ismerik.
De ha ennyire nagy probléma ez, akkor meg szakíts vele. Nincs mit ragozni.
U.i.: mielőtt még kitalálod, hogy biztos egy kövér, igénytelen csaj vagyok, csak annyit hogy nem vagyok, egészségesen eszem és mozgok, de magamért, nem másért. 21-es voltam.
Ez baromira nem szep dolog, ettol fuggetlenul megertelek az en pasim is elhagyta magat eleg durvan 87 kilosan ismertem meg, most 106. Levjarunk a gym-be es elkezdett fogyni, most 103 kilo de ize...mondjuk neki eszebe nem jut polo nelkul kimenni a strandra:-))
En meg mindig 50 kilo vagyok, de attol fuggetlenul, h dagadt en buszken fogom a iezet mert belul a vilag legjobb pasija es nem erdekel h ki mit mond, ettol fuggetlenul meghizni baromira nem oke.
Ezt elmondtam neki, elkezdett fogyni es remelem lemegy legalabb 90-re valahogy:-))
A lenyeg az, h kedvesen mondd el neki, kezdjetek el egyutt edzeni de ettol fuggetlenul ha igazan szereted vallald fel a strandon, mert mint tudjuk joban rosszban:-)
Hozzám fordulna segítségért, ha rávenné magát
Nem nagy áldozat pár kilót fogyni.
Az a baj, hogy a kövérség már teljesen elfogadott,mert lusták az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!