Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellek a barátnőmmel strandra menni, hogy közöljem vele?
Hagyd ott! - Nem kötekedésből, hanem teljesen higgadtan mondom. Megérdemli, hogy olyat találjon, aki igazán szereti, és neked is kijárna, hogy részed legyen igaz szerelemben. Mert az alapján, amit írtál, ez eddig kimaradt az életedből.
Nem az a baj, hogy "fogyhatna", hanem az, hogy szégyelled így. Ez felszínességre, gyerekességre és az élettapasztalat hiányára vall.
162 cm-hez a 65 kg semmiképp sem lehet olyan sok, hogy szégyellnivaló lehessen. (Az ilyen emberek miatt van annyi anorexiás szerencsétlen.)
Persze megpróbálhatod elmondani neki, így, a szemébe. De ha van egy kis önbecsülése, azonnal kidob. Én biztosan azt tenném. (De lehet, hogy "szerencséd" lesz, és egy olyan lányról van szó, aki mindent eltűr, vagy vakon szeret téged.)
8 kiló nem sok,2 hónap sincs.
Miért hazudnám egy anonim oldalon, hogy szeretem?
A te kedvedért szerinted?
És ha tényleg nem szeretem, akkor miért nem hagyom el nála jobb nőkért?
Csak kötekedni próbáltok páran, van tippem, hogy miért.
Ha 8 kiló nem sok, akkor miért szégyenled? :) nagyon hülye a gondolkodásmódod, már bocsi. :)
és most úgy őszintén, mitől félsz? hogy odamennek és kiröhögnek téged? nyugi, ne magadból indulj ki, nem minden ember ilyen gondolkodású. :) sok ember örülne, hogy van barátnője és megbecsülik. túl soknak képzeled magad, az az igazság, azt hiszed te felsőbbrendű vagy :)
A kérdező és barátnője maximum huszonéves lehet, ebben a korban baromira nem egészséges az elhízás, és a nyáron való állandó "zabálás". A probléma gyökerét kellene felkutatni, hogy miért eszik, miért nem zavarja a kisebb pocakja, esetleg narancsbőr a combján, ha régen nem ilyen volt.
Nem kell rögtön a szemébe mondani, hogy mennyit hízott, elég ha nekiálltok nézegetni régebbi képeket magatokról, akkor a legtöbben csak látják a különbséget.
A többiek, akiket nem zavar a felesleg, éljenek boldogan, de nem kell rögtön felháborodni, ha valakinek nem tetszenek a zsírpárnák, mert "jaj de hát az a jólétet szimbolizálja", lóf***szt, a jólétet egy egészséges étrenddel, és némi edzéssel kialakított test szimbolizálná. De kár is vitába szállnom, ti úgyis többen vagytok, legjobb ha nem foglalkozunk egymás szokásaival.
Ezeknek mondhatod.
Valójában ők fogják fel rosszul, nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!