Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyellek a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellek a barátnőmmel strandra menni, hogy közöljem vele?

Figyelt kérdés
Eléggé meghízott, nem kövér, de egy strandon már szégyellnék vele kézenfogva menni...

2015. júl. 5. 09:49
1 2 3 4 5 6
 31/57 Mumusan ***** válasza:
100%
A kövérség régen is elfogadott volt, mert a jólétet tükrözte. A páromat mikor megismertem 80 kilós Sportos testalkatú volt, mára 103 kiló, de nagy része most is izom, némi pocakkal. És Nekem soha nem volt eszembe hogy megkérjem fogyjon vissza mert akkor szemrevalóbb. Így is ugyanúgy szeretem, és egyáltalán nem ciki vele strandolni. Ha villogni akarsz a parton, akkor szedj össze egy műmellű izmos fenekű csajt, akinek a napi programja abból áll hogy edzen. Az ilyet megnézik.
2015. júl. 5. 11:26
 32/57 A kérdező kommentje:
Nem muszáj összeszedni egy olyat, ő is lehet olyan.
2015. júl. 5. 11:29
 33/57 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon sajnalom a baratnod, de tenyleg. Szerintem O se erzi jol magat a boreben, es mar csak ezert is eszik. A te viselkedesed, pedig meg ra is tesz egy lapattal. Nagy dolog lenne ha megkerned, hogy fussatok egyutt naponta, vagy edzoterembe hivni, esetleg ravezetni, az egeszsegesebb taplalkozasra? Ha allitolag "szereted" ennyit megtehetsz, ha meg ezt sem, hat remelhetoleg egy vasarnapi ebed elotti kamu kerdes...
2015. júl. 5. 11:41
 34/57 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy szereted husi. Ha pár kiló ennyire kiborít, akkor halvány lövésed sincs, milyen tényleg szeretni... Kevered a szezont a fazonnal. Hagyd el. Jobban érdemel nálad..
2015. júl. 5. 11:53
 35/57 anonim ***** válasza:
81%
Nem az a baj, hogy jobban tetszett vékonyan és fel akarod hívni rá a figyelmét, vagy hogy rá akarod vezetni az egészségesebb életmódra, ezt még meg is értem, hanem az, hogy szégyelled. Ha szégyelled a társad, semmi keresni valótok egymás mellett. Lehet mellébeszélni, így-úgy magyarázni, de a lényeg ennyi és nem több.
2015. júl. 5. 11:59
 36/57 anonim ***** válasza:
74%
Vigyél magaddal a strandra egy leeresztett guminőt, az talán elég sovány lesz. Csoda, hogy találtál barátnőt, gondolom minimum értelmi fogyatékos, hogy éppen veled jött össze. Normális nő nem kezd ilyennel, mint te...
2015. júl. 5. 12:02
 37/57 A kérdező kommentje:
Pedig lehetne sportos,vékony barátnőm is, de nem vele vagyok, mert szeretem a barátnőmet.
2015. júl. 5. 12:07
 38/57 anonim ***** válasza:
62%
Ne játszd meg magad, dehogy szereted! Ha szégyenled, neked gőzöd nincs arról, mi az, hogy szeretni. Mondjuk nem hibáztatlak, a férfiak nagy része ilyen, de még a nők közül is sokan.
2015. júl. 5. 12:53
 39/57 anonim ***** válasza:
68%
Én le fogynék a barátnőd helyében, aztán ott hagynálak! Amúgy beszéltél is már VELE erről, vagy csak itt ilyen nagy a szád? Remélem neked is minimum olyan tested van, hogy olvadoznak utánad a nők... Ja,nem? Akkor nagyon nincs miről beszélni, lehet a barátnőd is arra vár, növessz pár kockát, feszes feneket! Ne is áltasd magad, mert ez nem szerelem, de még szeretet sem! Hagyd el!
2015. júl. 5. 13:10
 40/57 anonim ***** válasza:
60%

Akkor megis ki/ mi allit meg abban , hogy sportos, vekony baratnod legyen , a "dagadt, zabalo nod" helyett? ;) Jaa, hogy nem kellesz nekik, hmmm jo pasi lehetsz...

Amugy sem a lustat, sem a chips evot nem tudom magamra venni, ne haragudj, ha sertegetni probalsz legalabb csinald jol.

2015. júl. 5. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!