Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotokról kiderülne vagy ő maga mondaná el, hogy eljár prostizni?
Nyilván véded a magadhoz hasonló sikertelen fiúkat, és önigazolást keresel a tettedre, talán valahol érzed te is, hogy kapufa volt...? :o)
A sikeres fele meg röhög, nekik pénz nélkül is összejön 1-1 numera :D
Engem is lepontoztatok. :) Tényleg nem ennyire fekete vagy fehér a dolog ahogyan a lányok látják. Kezdve azzal hogy tényleg egyáltalán nem is értik azt hogy egy férfi miért érez arra késztetést hogy menjen. Hozzáteszem hogy aki a párja mellett eljár az elég gyáva ember. :/
Én például az a tipikus "nehezen ismerkedős, nehezen oldódó és nyíló" ember vagyok. Átlagos külsővel.. egy három műszakos munkával, kevés haverral. Teljes kudarcot jelent a nők terén. Azt hiszem bármilyen kemény is ezt így kimondani erre mondjátok hogy "béna élhetetlen ember" :D Egy kolléganővel voltam utoljára 1 évvel ezelőtt. Előtte sem volt kapcsolatom már kb 3 éve.. Igaz előtte voltak ketten is ami évekig tartott. Ebből már a koromra is lehetnek feltételezések.. igen.. 30 felett kicsivel.
Én személy szerint soha életemben nem voltam örömlánynál, mert úgy érzem nem "fér bele". Pedig nagyon reszket a testem.. Hogy miért és mi ez a "reszketés"..? Azt max a fiúk sejtik, akik már éven felül nem értek nőhöz. :D Nőknek tudom én hogy nem mond ez az ég világon semmit.. más a biológiájuk is, máshogy működnek. Nem robbannak csak úgy fel. :) illetve aki olyan mentalitású az lerombol a dizsibe és minden napra kiválaszt egy kandúrt, míg rá nem un, vagy le nem csillapítja a vágyait. :D Ehhez sem ért minden lány amúgy..
Tény és való hogy elég kevesen járnak "csak azért" prostihoz mer úgymond "bénák" a lányoknál. Szép számmal akadnak Don Huánok, és Casanovák.. Tisztes családapák ,és felső vezetők is. Hogy ők miért? Tudja a baj.. :D Nem tudunk a másik fejével gondolkozni, senki sem senkiével.. (Ezt az okoskodóknak, mert ugyanúgy ők sem tudhatják.)
Lehet visszás volt amit írtam, de nem hinném hogy bárkit is bántottam volna az életemben. Soha senkinek annyit sem mondtam hogy álljon odébb. Az a tipikus "hülye" vagyok aki senkinek sem árt, és senkit nem bánt... nem ítélkezik. :D
"Hogy ők miért? Tudja a baj.."
Én meg akiket ismerek közvetlenül vagy közvetve, azok szórakozásból mennek. A felének biztosan nincs szexhiánya. 30-on felüliek mind, hogy úgy mondjam a társadalom megbecsült tagjai.
Ez egyértelmű. Aki eljár qrvázni a partnere mellett, az egy görény, ezt senki nem vitatja.
Itt a fő témavonal az a MÚLTban elkövetett esetleges prostis kaland és ennek eltitkolása... de szerintem ezt a kérdést már kimaszturbáltuk oda-vissza :D Ismerjük a férfi és a női álláspontot is.
Amúgy a félénk, 28 éves szűz srácok, akik prostin gondolkoznak... igen őbeléjük rúgjunk mégegyet. Ők a "hát az olyan is" srácok. A nők undorodnak tőlük láthatóan, és legszívesebben leköpnék őket. Vegyünk el tőlük mindenféle jogot, hogy valaha is nőhöz érjenek szerencsétlenek.
Mindig az a példa jut eszembe, amit a Spektrumon láttam. Hollandiában tökre lazán gondolkoznak erről. A mozgássérült fiút elvitte az apja egy "házba"... ahol a srác kiválasztott egy gyönyörű, igényes ebony lányt, aki szépen elvette a szüzességét (Nem mutatták.:D) de a lényeg, hogy mosolyogva jött ki, lehet életében először volt igazán boldog. A csajnak rutinmunka volt, jól megfizették. Win-win szituáció.
Ti nők, szerintem a prosti szó alatt nem az igényes kedves lakásos lányokat értitek, akik tisztábban 100x mint a diszkós részeg p..ák és rendes szolgáltatás nyújtanak, mint a masszőr, fodrász vagy maszek fogorovos - hanem kamionos ököl által kivertfogú félcigány Marikát, akinek a vaginája egy öreg cafatos szétk..rt pittbullszájra emlékeztet, és lelki szemeitek előtt van ahogy porszívózza a szerencsétlen áldozat farkát, miközben egy kedves kis rühatka család masírozik át blowjob közben...
Nagy tévedés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!