Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Mit szólnátok, ha ezt megtudnátok a párotokról?
Tegyük fel, van egy több, mint fél éve tartó, harmonikus kapcsolatotok. A srác jól néz ki, ad magára, feltétel nélkül szeret, de a múltjáról nem igazán mesélt eddig. Aztán megtörne a jég, mikor már megbízik bennetek és elmesélné, hogy ~20 éves koráig egy senki volt, úgy nézett ki, mint egy szörny, csúfolták, lenézték, majd megunta, fogta magát, elkezdett edzeni, stílust váltott, bőrproblémáit kezeltette és még az orrát is plasztikáztatta, mert ocsmány volt. Képet is mutatna, hogy nézett ki előtte.
Sokkolna titeket és elmenekülnétek? Nem rólam szól a kérdés, hanem úgy általában.
1-es vagyok:
Bocs ez az Ételek, italok témába akart menni a "Mi a kedvenc ételed?" kérdésre. :D
Seropram
Hallottam már olyanról, hogy mihelyst ezt megtudta a barátnő, otthagyta a srácot, mert nem volt képes együtt élni a tudattal, hogy valamikor régen egy lúzer volt. Tudom, felszínes pics@, kicsit engem is sokkolt a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!