Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Máshogy kezelnétek a barátnőtöket ha ezt megtudnátok róla?
Szeretem a szexi ruhákat, fényképezni magam, akár művészi akt vagy videózza magát. Alapból nem öltözködöm kihívóan, visszafogottabb típus vagyok, kevés helyre járok el, nem részegeskedem, bulizom, nem a társaság középpontja.
Néha olyan kedvem van akkor kicsit nőiesebben öltözködöm, de úgy vettem észre, hogy nem látják a különbséget a qrvás és a nőies stílus között. Egyszerűen divatból szidják a másikat ismeretlenül. Magassarkút pl nem is szeretem, de a fotó kedvéért felveszem. Félek, hogy utána inkább szexre kellenék. Nem is kufircolok össze vissza. Mióta az eszemet tudom életem egyetlen szerelmét akartam megtalálni. Ez még folyamatban van.
Ilyen ruhákra gondolok:
"Alapból nem öltözködöm kihívóan, visszafogottabb típus vagyok"
Akkor ezek a ruhák a képen: MIK? :D
akció előtti ruha:
[link] :DD
A fogalmazásra figyelj, mert én az ilyenre allergiás vagyok. Egyébként nem kezelném máshogy, ha jól áll neki, akkor bátorítanám, hogy utcán is hordjon magassarkút vagy nőiesebb ruhákat.
A lányok jó részének van "akció előtti" ruhája, ami teljesen rendben van, ha ebben a szituációban viselik. :) Akkor lenne gond az illetővel, ha mondjuk szórakozóhelyre menne ilyesmi cuccokban, vagy pedig a FB-ra (vagy máshová) töltögetné fel az ebben készült képeit.
És ha már a képfeltöltésnél járunk: a Pavlov kutyájának a nyáladzásához hasonló privát üzik számát a négyzetre emelheted, ha valamelyik cuccot felpróbálva töltesz fel képet...
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!