Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Máshogy kezelnétek a barátnőtöket ha ezt megtudnátok róla?
Szeretem a szexi ruhákat, fényképezni magam, akár művészi akt vagy videózza magát. Alapból nem öltözködöm kihívóan, visszafogottabb típus vagyok, kevés helyre járok el, nem részegeskedem, bulizom, nem a társaság középpontja.
Néha olyan kedvem van akkor kicsit nőiesebben öltözködöm, de úgy vettem észre, hogy nem látják a különbséget a qrvás és a nőies stílus között. Egyszerűen divatból szidják a másikat ismeretlenül. Magassarkút pl nem is szeretem, de a fotó kedvéért felveszem. Félek, hogy utána inkább szexre kellenék. Nem is kufircolok össze vissza. Mióta az eszemet tudom életem egyetlen szerelmét akartam megtalálni. Ez még folyamatban van.
Ilyen ruhákra gondolok:
Amúgy elképzelem, hogy a szekrényből elkezdesz kipakolni, megcsinálod a képet, majd szorgosan elkezded hajtogatni és visszapakolni a sok cuccot :) (Legalábbis remélem, hogy nem marad ilyen rumli a szobádban)
És mindezt csak a GYK miatt :D
Hát nem tudom, mit kéne gondolni, de mi ez a sok kutyaalátét. Mert kb. annak néz ki így a kép alapján. Ilyeneken szokták a dögöt szaratni!
Egyébként egyénfüggő. Van akiket nagyon taszít,ha kihívóan provokatívan őltözködik a nő, van akinek meg kimondottan erre áll afasza. Én utobbi vagyok, elég sokat nőnél érétkbelileg a szememben,ha kurvisan öltözködnél. Útálom az unalmas háziasszonynak öltözködő macákat. Azokat csak a rettentő önbizalomhiányos, mélyen féltékeny palijaik szeretik, hogy franc se kapkodjon értük, rá se szarjanak az útcán, otthon meg olyan khurvajelmezt rak rá amilyet kedve szottyan ,csak erről van itt szó. Mindenki aki normális, a dögös macákat szereti, akinek kin vann a fél segge meg a naccsöcse! Ez indítja be a férfiakat, ez a lényeg.
Párkapcsolatban nem ez a fontos. Itthon bő pólókban vagyok, amiket nem sajnálok ha ráömlene a kakaópor, paprika és sűrűn kell mosni emiatt. Emberek közé megyek akkor normálisan felöltözöm, ahogy mások. Nem lehet valakit behatárolni öltözködés alapján.
Amúgy kétlem, hogy erre e ruhára "kutyát szaratna" valaki: [link]
Önkioldó, keresek egy alkalmas tárgyat és nekitámasztom a mobilt. Igazából semmit, gyűjtöm őket a gépemen. Esetleg ha vénasszony leszek mutogathatom unokáknak, hogy nagyanyátok milyen szexi nő volt fénykorában. :D
Az a lány aki inkább csak szexre kell, az gyakran másra nemigen jó.
Egy normális férfira természetesen hatással van, ha a barátnője valami extrát belevisz az előjátékba, de egy kapcsolat nem csak a szexről szól, és egy elnyúlt agyonmosott otthoni pólóban is tud egy lány ellenállhatatlanul szexi lenni.
Én mindig hasonló nőre vágytam mint amilyen Te vagy.
Viccen kívül.
Kérdésre válaszolva:
Máshogy kezelném. Megkérném a kezét.
Nincs hova tovább ragozni.
Bár a magassarkúra tuti rászoktatnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!