Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotokról kiderülne vagy ő maga mondaná el, hogy eljár prostizni?
Én nem ítélem el a prostizást. Én is elmennék szívesen bármikor modell alkatú csajokat hanukázni. Viszont ha van az embernek egy komoly kapcsolata akit szeret és viszont, az görénység.
Ha egyszer megtörténik berúgva mondjuk, vagy a múltban történt az még megbocsájtható esetleg, ha tényleg megéri a kapcsolatért... de ilyen esetben szerintem jobb ha el sem mondja igazából. Múltbéli prostizást amúgy is szigorúan tilos elmondani a nőknek, ez alap férfi szabály.
A megcsalás undorító szemétség, de ha egyszeri alkalom, mondjuk szarrészegen, és megbánást tanusít belül, akkor nincs problem... de akkor inkább el se mondja az illető.
Fordítva is így gondolom. Ha a csajom mondjuk régebben félredugott valami buli után, vagy akárhol, de nem ismétlődött meg, és tudom hogy tényleg szeret... akkor inkább tudni se akarok róla. Ha elmondja, akkor lehet már nem tudok ugyan úgy ránézni.
Utolsó, de nagy lóról beszélünk. Gondolom neked tökéletes ész és szépség adatott meg, tökéletes élettel. (Vagy legalábbis ló..sz problémákkal, mondjuk egy rokkant, sérült, vagy szerencsétlen ronda emberekhez mérve... akiket úgy küldének el a nők, hogy fáj nézni) Nem minden probléma orvosolható kondizással, meg művelődéssel, meg stílussal.
Gondolom te egy nagyon okos nő vagy... de azért megnézném, ha te mondjuk durva testi hibákkal, sérülten születtél volna, és a pasiknak öklendezés jutna eszébe, ha rád néznek... akkor is ez lenne a véleményed?
Persze mondjuk ki a férfi mint ember, csak akkor értékes és akkor férfi ha beteljesíti evolúciós programját, jól megdug valakit és belenyomja a génjeit. Csak tudod nem minden erről szól, ezért is emelkedtünk ki az állatvilágból.
Attól mert valaki elment prostizni a múltban, mert így hozta az élet, és fizetett is... attól még lehet rendkívül értékes ember. Maximum egy órára jól érezte magát. Persze sajnáld tőle még ezt is.
Újabb ékes bizonyítéka, mennyi mindenben kell "hazudni" nektek, ha nem akarunk bajt a fejünkre. Alap férfitörvény: Prostizásról sosem beszélünk. Se anyádnak, se haveroknak, se barátnőnek, se feleségnek, se kutyának stb...
65%-os, a logikád szerintem saját magát üti.. Ha valaki elég jó ahhoz, hogy barátnője legyen, az nem szorul prostira. Aki kinézete alapján pedig valóban nem jöhet szóba egy nőnél, annak soha nem kell magyarázkodnia senkinek. Nem így van?
Az ellen pedig nem lehet kifogásod, hogy a döntéseid következményeként az emberek vagy rokonszenveznek veled, vagy nem. Nehéz dolog felnőni és felelősséget vállalni a tetteidért, gondoltaidért, de ameddig erre nem vagy képes, tényleg csak fiú vagy, nem férfi. Nem kell mindenkinek megfelelned. Ha neked nincs kedved időt fordítani egy nő meghódítására, hanem inkább pénzen megveszed egyszeri használatra, az árulkodik a személyiségedről és szükségleteidről. Lesz, akinek ez nem tetszik, mert nem ilyen férfit képzel el maga mellé, és lesz, akit nem érdekel. De miért is kellene hazudnod bárkinek? Nem az a célod, hogy olyan nővel legyen párkapcsolatod, aki megért téged és hozzád hasonlóan gondolkodik? Akkor miért akarnál hazugságra alapozni egy kapcsolatot, hogy még csak véletlenül se kapja egyikőtök se azt, amilyen emberrel élni szeretne? Pont az ilyen gondolkodás miatt van annyi szakítás, válás, családi balhé. Amit te csinálsz, az a kapcsolatfüggés férfi verziója. Az a nő, aki elutasít egy férfit, amiért prostival volt, lehet, hogy neked nem szimpatikus, de legalább döntést hoz és együtt él a következményeivel. Kevesebb esélye lesz megtalálni a számára megfelelőt, mert nem hajlandó pusztán a kapcsolat kedvéért olyannal lenni, akivel nem passzol a felfogása. Ha te is ugyanígy vállalod a döntéseid következményét, és nem azt hirdeted, "hazudni kell a nőnek", akkor fogsz felnőni hozzájuk érzelmileg. Persze ha egyszer elérsz arra a pontra, akkor egyből nem lesz kedved köpködni rájuk, mert rájössz, nehezebb őszintének és korrektnek lenni, mint érdekeidnek megfelelően hazudozva megszerezni, amit akarsz. Ez a hozzáállás egyedül elítélendő, nem a prostizás vagy annak elutasítása.
16-os vagyok.
Nyugodtan le lehet pontozni, de csak engem igazoltok vele. Vannak "ocsmány" emberek boldog párkapcsolatban. Mindenki magát okolhatja, ha nem sikerül neki, aztán kullog egy fizetősért. Egyszerűbb, mint változni egy kicsit. :) A gond 99%-ban a fejekben van, nem a kinézetben!
16: én pl. azért pontoztalak le, mert amit írtál, annak egész egyszerűen semmi köze a kérdéshez. A kérdés ugyanis arról szól, hogy mit szólnál, ha a párod prostizna. Ha már párom van, akkor ugye értelemszerűen nem CSAK pénzért veszek "nőt". Te pedig mivel kezdted: "NEM férfi, aki pénzért veszi meg a nőt."
Ezen felül sem értek veled egyet, sőt elég furcsa elképzelésed van a témáról (csak ez már nem pontozás kérdése).
Azt írod, hogy "nőt" vesznek. Ha te fodrászhoz mész, akkor azt úgy mondod, hogy megyek fodrászt venni? Nem, aki prostihoz megy, az egy szolgáltatást vesz, nem nőt. Főleg nem barátnőt. Remélem értető a különbség.
Feltételezed, hogy azok mennek prostikhoz, akik máshogy nem tudnának szexelni. Szerintem ennek a fordítottja az igaz. Akik tényleg fizikailag nagyon hátrányban vannak, azoknak általában pénzük sincs rendszeres prostizásra. Akik nagyon idősek, és vagy özvegyek, vagy a feleségük ezért vagy azért már nem szexel, azoknál ugyanez a probléma, de amúgy is tudjuk, hogy nem a 70 éven felüliek a törzsközönség. Ezzel szemben amikor egyszer egy prostit kérdeztek, akkor azt mondta, hogy az ügyfelek harmada mondja is hogy házas. Celebek és politikusok elég tipikusan prostiznak, nem hiszem hogy nekik gond lenne alkalmi partnert találni. Általában is, aki rendszeresen prostizik, az a viszony vagy nagyon is jól kereső réteg.
Írod: "Az a férfira nézve gáz, hogy nem ért ahhoz, amihez született: a nőkhöz"
Nekem férfiként imponál, ha valaki ért a nőkhöz. Még akkor is, ha ezen csak azt értjük, hogy sok nőt el tud csábítani. Ahogy tapasztaltam, ez nem sok összefüggésben van azzal, hogy jó egy párkapcsolatban is. De azért nekem például Sir Timothy Berners-Lee tevékenysége sokkal imponálóbb, mint a szomszéd Lajos nőcsábászati tevékenysége. Biológiailag is téves szerintem amit írsz, fajfenntartásról beszélünk, nem pedig egyedek fenntartásáról. Igaz, hogy a Lajos 5 gyerek után fizet gyerektartást 3 anyának, de azért Berners-Lee mégiscsak többet tett az emberi faj fennmaradásáért. Mégha a te szemedben csak egy fiúcska is :) Férfiszemmel férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!