Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha a párotokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotokról kiderülne vagy ő maga mondaná el, hogy eljár prostizni?

Figyelt kérdés

2015. jún. 29. 16:34
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
43%
Szánalmasnak tartanám, az ilyen nem is férfi. És kidobnám azonnal.
2015. júl. 1. 15:23
 22/52 anonim ***** válasza:
38%

#18, hogy miért is hirdetem azt, hogy hazudni kell a nőknek? Mert pontosan tudom, sőt a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen undorító ocsmány módon tudtok viselkedni, ha kiderül a másiknak valami múltbéli hibája. Mennyire gusztustalan módon fel tudtok fújni és drámázni, "lelkizni" olyan dolgokon, amik esetleg qrvára nem is tartoznak rátok. Pl, hogy 10 éve mit csináltam. De tegyük félre most ezt, mert iskolapéldája vagy annak, amit a nagy pszichológiai könyvekben, vagy szerelmes filmekben oktatnak, csakhogy a valóság baromira nem így működik.

Hány és hány esetet olvastam, tapasztaltam és láttam arról, hogy szerencsétlen srác próbált jófej, igazságos lenni, elmondott valami hülyeséget, hogy 15 éve prostival vesztette el a szüzességét, mert egy kis nyápic volt akkor még... és onnantól kezdve akasztófára került.

Mit számít a múlt? Semmit... A jelen számít és a jövő.

A nőkkel meg kell tanulni bánni, és ezt nem a nagykönyvből lehet megtanulni, és nem is maguktól a nőktől, mint az itteni igazságmegmondókról - hogy milyen is a tökéletes kapcsolat... Hanem sok saját tapasztalat, férfitársaink véráldozata révén, akik már sokszor léptek bele ugyan abba a csapdába.

Az őszinteség egy bárgyú ábránd, csak a naív emberek kapaszkodója. Nem kell hazudni egy kapcsolatban, szó se róla... de bizonyos múltbéli hibákat ha felhánytorgatunk, kínos őszinteséggel, megalázkodva, kézdördelve abszolút romantikus filmbe illő módon... hát csak tessék, kaparják ki a saját sírjukat, és adják a szeretett nő kezébe a puskát. Sok sikert!

Én a jelenben élek, és a múltam nem tartozik senkire. Nem vagyok maffiózó, csak egy ember, mint mindenki más hibázott nem is egyszer.

2015. júl. 1. 16:14
 23/52 anonim ***** válasza:
15%
A prostizás pont az a pont, amiben teljesen eltér a két nem látásmódja. Én mindenről tudok beszélni, nem is találkoztam hozzám hasonló nővel. De prostizásról szerintem se szabad nőnek beszélni. Pontosabban nem tudsz velük beszélni, mert nem értik. A kivételek azok akik munkájukból vagy valami hasonló okból kifolyólag jobban képben vannak.
2015. júl. 1. 16:51
 24/52 anonim ***** válasza:
45%

Ritka az ilyen látásmód, utolsó :)

Amúgy én itt arról beszéltem, hogyha valaki a múltban csinált valamit, amit nem feltétlenül helyes felhánytorgatni.

Nem arról van szó, amikor pl a feleségét rendszeresen megcsalja valaki egy qrvával, mert az állati ocsmány dolog! Az egészen konkrétan átverés, hazugság, szemétség.

... de tipikus példa, amikor valaki így vesztette el a szüzességét akkoriban, mert olyan kis béna volt a nőkkel. Viszont utána normális élete lett, barátnője lett, felesége stb. Most fejbe kéne lőni ezért a "botlásért"? ha egyáltalán annak lehet nevezni...Sok lány/nő viszont tényleg képes lenne feladni, kirúgni egy kedves jófej srácot csak ezért. Ez már számtalanszor le lett írva. Elég csak annyi, hogy emiatt "kiszeret", csalódik és már vége is.

2015. júl. 1. 17:04
 25/52 anonim ***** válasza:
95%
Én akkor fogom elhinni, hogy a prostizásról eltér a két nem látásmódja, ha a férfiak boldogan veszik feleségül a prostikat, nem itt sírnak, hogy kiderült a párjukról, hogy ezt csinálta, vagy akár túl sok egyéjszakás kalandja volt.. Ha ez csak egy szolgáltatás, akkor semmi gond nincs a szolgáltatóval sem, nincs szükség hazudozásra, sőt, ugyan miért ne lehetne ez a munkája házasságon belül is a nőnek? Ebben az esetben miért nem csupán üzleti ügy az egész? Legálisan végezhető tevékenység, úgymond "otthoni munka", valószínűleg a legjobb kereseti lehetőség pl. kisgyerekkel otthon maradó nőknek.. Miért nem vetik fel ezt a lehetőséget a férfiak a feleségüknek adott esetben? A helyzet azonban az, hogy mindkét nem egyformán vélekedik a dologról, csak egyesek túl egoisták hozzá, hogy elfogadják a párkapcsolatra kinézett nő önálló döntését, amennyiben valamilyen tulajdonságuk/elvük miatt visszautasítaná őket. Ezt nevezik érzelmi kihasználásnak. Nem sok gerinctelenebb dolog van a világon, mint rákényszeríteni valaki egy olyan életre, amit szabad akaratából soha nem választott volna. Nem fog minden nő kiakadni a múltbéli prostizáson, de ha valaki eleve hazudni akar ilyesmiről, az a legkisebb mértékben sem képes figyelembe venni a partnere szükségleteit és igényeit. Ez a hozzáállás pedig csak fizetett szolgáltatásnál normális, de ilyen mentalitású emberek sosem fognak ellátni a saját érzelmi korlátaikon túlra.
2015. júl. 1. 17:21
 26/52 anonim ***** válasza:
0%

Ez a hazudni akar ez egy baromság.

Komolyan, nincs olyan ember, aki a múltjának minden egyes kellemetlen részletéről 1000 oldalas beszámolóban taglalja a jelenlegi kedvesének az életét.

Én pl kiskoromban belevertem a női ruhákba, mert akkor ez volt a perverzióm. Vagy, hogy a nyári táborban haverommal körbeadtuk a szexújságot és a faházban recskáztunk rá egy szobában..., majd beszólt, hogy "Végeztél már?" :D

Vagy amikor megmikróztam egy banánhéjat, formáltam egy nőt a paplanból, betettem muffnak a puncimeleg banánhéjat, és jól megdugtam... anyámék meg jöttek fel a lépcsőn, kb szívrohamot kaptam :D

Esetleg öreg cimborám, akinek az apja előfizette a Private Channel-t amit csak a szülői szobában tudtak nézni... szóval ott recskázott mindig az anyjáék ágyán, és mikor végzett a kis kerek szőnyeg alá verte, majd ráterítette. Kellett pár hónap, mire a fater rájött, miért ragad a szőnyeg alja a parkettához :D Le is cseszte jó alaposan, hogy ilyet nem illik. (Bor Robi, remélem nem olvasod megígértem nem mondom el senkinek :D)

Szerintem pont ilyen kaliberű, ha egyszer volt prostinál az illető, és megtapasztalta milyen. Kellemetlen dolog visszagondolni rá? Igen... Kinőttem már sok-sok éve? Igen... Már megbocsássatok, de én nem fogom bealázni a barátnőm előtt magamat ilyen hülyeséggel. Még sorolhatnék számtalan ilyen ma már kellemetlen dolgot, amit még anyámnak se mondok el, nem hogy a csajomnak, aki előtt szeretném megtartani az eddig felépített álmai férfija képét. A férfiak nagy többségének van egy csomó ilyen titka, és ne aggódjatok kedves lányok, nők, asszonyok nem fogjuk elmesélni.

Fordított esetben, engem se biztos hogy érdekel, hogy 12 évesen maszturbáltatok egy méretes uborkával, amit a Jhonny Depp plakátra ragasztottatok, vagy az afrikai táncbemutató után dugattátok meg magatokat a 2 méteres szudáni herceg ébenfekete kátrányrúdjával... és még sorolhatnám...

2015. júl. 1. 19:20
 27/52 anonim ***** válasza:
0%

Vagy még egy sztorit tudok, lehettem vagy 19 éves... Ott aludt egy 17 körüli csaj az ágyamon egy buli után. Szerintem várt volna valamit, mert nem véletlenül "nem tudott hazamenni" :d én viszont annyira be voltam rúgva, és még tépve is (talán akkor füveztem harmadjára és beütött), hogy megittam sok-sok üveg vizet lefekvés előtt... a csaj nem nagyon érdekelt ilyen szarkészen, úgyhogy inkább megágyaztam magamnak a szofán és be is aludtam, őt meg lefektettem az ágyamba :D

Reggel arra ébredek, hogy izzadtságban úszok, tiszta víz vagyok... hoppá nem is víz az! Rohadt életbe úgy behugyoztam reggelre, mint egy 3 éves baba... teljesen átázott a szivacs is, lepedő is :D Hála istennek, hogy nem aludtam a csajjal, mert a világ legkellemetlenebb reggele lett volna, és soha nem mosom le magamról a szégyent.

Szerencsére csak anyám előtt buktam le :D hálistennek jófej volt, de mondta, hogyha mégegyszer ilyen szarkészen jövök haza, akkor elnáspángol :D

Na most komolyan, ehhez képest egy prostis kaland, ló..sz... :D

2015. júl. 1. 19:28
 28/52 anonim ***** válasza:
0%
Ja és ezeket csak maximum az ezer éves öreg cimborám tudja, de ezek már olyan kellemetlenek és illúziórombolóak nekem, hogy nincs az az brutális őszinteségi hullám, hogy ezeket valaha is elmondjam másnak :D Főleg nem a szeretett nőnek...
2015. júl. 1. 19:31
 29/52 anonim ***** válasza:
0%

Ó meg egy régi zenész ismerősöm, aki a legjobb nőket kapta meg mindig koncert után... Annyira ocsmányul be volt rúgva, hogy hátulról kerámiázta a csajt, kicsit rosszull lett és széthányta a lány hátát kutya pózban :D

Tejóég, most ezt ki az az elmebeteg állat, aki elmesélné valakinek is? :D Pedig minden egyes, valaha élt, ma már jólszituált, többdiplomás, értelmiségi, házas-családos férfi barátomnak, számtalan ilyen sztoriját tudom :D van amiben prosti is volt, nem is egy.

Kiderülnek ezek valaha is? Soha! Maximum egy anoním fórumon, mint ez :D

2015. júl. 1. 19:42
 30/52 anonim ***** válasza:
0%

25: "Én akkor fogom elhinni, hogy a prostizásról eltér a két nem látásmódja, ha a férfiak boldogan veszik feleségül a prostikat"

Nem szoktak a prostik pártában maradni. De egyáltalán mi összefüggés van aközött, hogy egy férfi kit akar feleségül venni és hogy van-e valami rossz hatása a párkapcsolatára a prostizásának?

Én azt a férfit érzem csak idiótának, aki maga sokat prostizott, de nem venne feleségül egy prostit.

Van olyan ember ma Magyarországon, aki csak szűzlányt hajlandó elvenni, az hogy néhányan sírnak nem mérvadó. De az ritka, hogy egy férfi őszintén elkezdjek fújolni, ha azt hallja, hogy valaki prostizik. A nők 95%-a ezt csinálja.

Nekem személy szerint ez egy munka, aminek ugyanúgy vannak kellemetlen mellékzöngéi mint egy csomó más foglalkozásnak.

2015. júl. 1. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!