Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotokról kiderülne vagy ő maga mondaná el, hogy eljár prostizni?
...én elvennék egy prostit, ha jó nő, értelmes és szeret...ÉS megfelel neki az életszínvonal amit tudok nyújtani neki.
Vannak olyan lányok, akik pl félre tudnak tenni annyi pénzt, amiről egy átlag nő álmodni se mer. 30 évesen ott állnak egy bőrőnd pénzzel, és mondjuk befekteti valami bizniszbe. Akkor van kitörési lehetőség... Persze a többség nem ilyen elb...sza elszórja BMW-re meg rózsaszín kutyára, de azért vannak akik kitörnek ebből.
Na utóbbi kategóriát szívesen feleségül venném, aki rendszeresen jár STD szűrésre azzal semmi gond.
Egyébként ha már hasonlítgatni akarjuk a prostizást, akkor hasonlítsuk azzal, hogyha egy nő férfiprostinál volt.
Vagy mondom a szememben ez inkább olyan, mint a sok kíváncsi huszonéves csaj, akik ki akarják próbálni milyen egy 25 centis fekával dugni. Sokan ki is próbálják! Nem egy ilyenről hallottam, főleg ha kimennek külföldre. Nekem ez semmiben nem különbözik a qrvázástól.
Ugyan úgy valami extrém dolgot akarunk kipróbálni. Én is csalódnék kicsit a virágosblúzos értelmiségi barátnőmben, hogyha elmondaná, hogy megkeféltette magát egy Kuntakintével. Azon a véleményen vagyok, hogy inkább el se mondja... Vagy egyszer összejöttem egy álmaim nőjével, aki pont pár hétre ment ki külföldre... ahol Erasmusos cserediákokkal "voltak dolgok" elvileg. Azt mondtam magamban, hát ez van élje ki magát, dugjon egy jót valami norvég hokijátékossal, csak jöjjön haza :D A többiről meg inkább ne is tudjak...
65%-os, kalandos életed lehet, de te félreértesz engem. Ha prostihoz mész, biztos okod volt úgy dönteni, akár egyetért ezzel egy kívülálló, akár nem. Nem kell minden párkapcsolatot a kínos sztorikkal kezdeni, mert az esetek többségében senkit sem érdekel. Viszont akinek fontos, hogy a pasi járt-e prostinál, az fel fogja tenni a kérdést valamilyen burkolt formában. A nők igen kis százaléka ilyen, a többség még ha "fújol", akkor sem tartja kizáró oknak az ilyen múltbéli dolgokat. Én nem hiszem, hogy jogod lenne őt megfosztani attól a lehetőségtől, hogy olyan emberrel legyen, amilyet elképzelt. Ha neki ez válóok, akkor el kell fogadnod. Biztos neked is van olyan, amit nem fogadnál el, hiába passzol egyébként minden kettőtök között. Pl. lehet, te nem élnél szívesen egy férfiból nővé operált személlyel, pedig ő egész életében nőnek tartotta magát, és pusztán pszichológiai szempontból lehetnek ellenérzéseid.
A kulcsszó a "hazudni", nem pedig nem szóba hozni olyasmit, amit senki nem kérdezett. És lehet, hogy elkelnek a prostik előtt-utóbb, de ettől még nagyon sok férfinál kizáró tényező. Ha te másképp gondolod, akkor sem hiszem, hogy soha ne találkoztál volna még ellenvéleménnyel..
Átoperált példa, jézusúristen... azért p..csös nőnek lenni hatványozottan többet jelent, mint "voltam prostinál" :D
Kapcsolat elején senki nem kérdez rá ilyenekre... vagy mi ez? SS tiszti Vallatás? :D
Mindegy lényegtelen, a férfiak nagy többsége hasonlóan gondolkozik erről mint én. A leendő kedvesem nálam tiszta lappal indul a kapcsolat kezdetekor, nem érdekel a múltja...mindenki változik, mindenki más ember idővel. Valaki felnő, valaki lecsúszik.
Számomra, és a férfitársaim nagyon nagy százaléka gondolja úgy, hogy ez egy kellemetlen folt a múltban, ahogy a többi "vicces" történet is, így ha megkérdezi, gondolkozás és lelkiismeretfurdalás nélkül nemet fogunk mondani. (Már aki életrevaló kicsit) Inkább kegyes füllentésnek érzem, ezt... a lényeg, hogy itt beszélgethetünk erről évezredekig, de ti nők, az ilyen "szégyenfoltokat" pár kivételtől eltekintve soha nem fogjátok megtudni, így folytathatjátok az őszinte, összebújós, tökéletes kapcsolatot álmaitok férfijával... Ennyi.
Ja és már múltkor is írtam... apámnak 30 év házasság után is van olyan dolga, amit csak velem a fiával beszélt meg. Anyám nem tud róla. Pedig betonstabil őszinte házasság ez...
Ez ilyen, el kell fogadni, hogy legyen férfi, vagy nő, de mindenkinek lehetnek kisebb-nagyobb titkai - és minden kapcsolatban előfordul pár hiányzo LEGO kocka a falból. Ettől még nem fog összedőlni a ház, de ha megpiszkálod ezeket annál inkább megvan rá az esély...
Rettentő naív vagy... de előttem írták tökéletesen. Nyilvánvalóan "senki nem volt prostinál soha" :D Ez maradjon is így. Szerencsére az ilyen kérdések mindig rávilágítanak, hogy helyesen gondolkozunk.
Pedig ha tudnátok a férfiak közül hányan voltak csak poénból prostinál... Valakit a haverjai fizettek be szülinapjára, nem is egy ilyen ma már családos, értelmiségi, jómódú férfi ismerősöm van.
Valaki egyszerűen csak kíváncsi és kipróbálta.
Valaki külföldön Hollandiában próbálta be egy ablakos csajszit. Olyat nem is nagyon ismerek, aki szerencsétlensége miatt ment el, mert nem talált kapcsolatot. 100%-ban jófej, normális, később/előbb kapcsolatban élő, diplomás akár családos emberek, akik értékes tagjai a társadalomnak.
Hahó! A férfi kanosság, szexuális fantáziák, a kalandokra vágyás ősi dolog, ezt ti nem érthetitek. Ne is akarjátok megérteni.
Nyilvánvalóan soha senki nem volt prostinál. Maradjunk ebben és akkor szent a béke :D
és pontozzatok le nyugodtan, mint eddig... lehetőleg menjen mínuszba :D
(Attól még igazam van. :D ..!.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!