Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki, hol ismerkedett meg a barátjával?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt, és úgy érzem nem is lesz...pedig nem vagyok egy bányarém. x) De fogalmam sincs hol ismerkednék is meg valakivel...:/

17/L

2010. márc. 2. 16:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ha írsz nekem, akk hamar lesz barátod :)

18/f

2010. márc. 2. 16:54
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát az nem olyan biztos..:D
2010. márc. 2. 16:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Elütött biciklivel. Nem figyeltem és a járdáról a bicikliútra léptem és ő meg elütött. Felsegített, megkérdezte minden rendben van-e. Aztán elkezdtünk beszélgetni. Egy darabig eggyütt mentünk (tolta a biciklit). Tök jól elvoltunk, aztán telefonszámot cseréltünk, találkozgattunk és összejöttünk. Ez 1,5 éve volt.

Nagyon tuti ismerkedési módszer:) Nyugodtan lépj ki a biciklik elé:)

17/L

2010. márc. 2. 17:12
 14/21 lacikaaaaa ***** válasza:
Én itt ismertem meg az életem szerelmét :). 18/F
2010. márc. 2. 17:20
 15/21 anonim ***** válasza:

A 2. vagyok és komolyan gondoltam az ismerkedést. Már rég írtam volna neked, csak sajnos kikapcsoltad ezt az opciót.

Egyébként a legrosszabb esetben sem fogsz unatkozni :)

2010. márc. 2. 17:37
 16/21 anonim ***** válasza:
suliban... ének órán szerettem bele. xD
2010. márc. 2. 18:02
 17/21 anonim válasza:
fellökött korcsolyázás közben, azt gurultunk egy szép nagyot :D elöször le akartam tolni hogy miért nem figyel egy kicsit hogy micsinál de amikor rámnézett azthittem elolvadok :) röhögtünk egy jót, bocsánatot kért aztán tovább dumáltunk, majdutána msn,teloszámcsere és lassan féléve együtt vagyunk :) az volt az egészben a furcsa hogy nem direkt, ismerkedés céljábol jött nekem, észre se vett a korcsolyapályán csak egyszeráen igy alakult :D
2010. márc. 2. 18:59
 18/21 anonim ***** válasza:
hétvégén..városba :)
2010. márc. 2. 19:43
 19/21 papagenou ***** válasza:
egy orgián
2010. márc. 2. 20:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Először egy városi rendezvényen láttam meg, épp egy kislányt pesztrált, szerelem első látásra...Nekem, ő engem nem látott. Utána heteken át nézegettem,és ő is engem,köszönt is holott nem ismert. Rá pár hétre összefutottunk egy boltban, beszélgettünk, majd felhívott telelfonon és összjöttünk. :) Öt évig jártunk,már nem vagyunk együtt de a mai napig szeretem és ma is ugyanazt érzem mint akkor!

NE aggódj, nem kell extra hely, ha eljön az igazi a sors úgyis eléd veti!!! :)

2010. márc. 2. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!