Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hol ismerkedett meg a barátjával?
Nekem még nem volt, és úgy érzem nem is lesz...pedig nem vagyok egy bányarém. x) De fogalmam sincs hol ismerkednék is meg valakivel...:/
17/L
ha írsz nekem, akk hamar lesz barátod :)
18/f
Elütött biciklivel. Nem figyeltem és a járdáról a bicikliútra léptem és ő meg elütött. Felsegített, megkérdezte minden rendben van-e. Aztán elkezdtünk beszélgetni. Egy darabig eggyütt mentünk (tolta a biciklit). Tök jól elvoltunk, aztán telefonszámot cseréltünk, találkozgattunk és összejöttünk. Ez 1,5 éve volt.
Nagyon tuti ismerkedési módszer:) Nyugodtan lépj ki a biciklik elé:)
17/L
A 2. vagyok és komolyan gondoltam az ismerkedést. Már rég írtam volna neked, csak sajnos kikapcsoltad ezt az opciót.
Egyébként a legrosszabb esetben sem fogsz unatkozni :)
Először egy városi rendezvényen láttam meg, épp egy kislányt pesztrált, szerelem első látásra...Nekem, ő engem nem látott. Utána heteken át nézegettem,és ő is engem,köszönt is holott nem ismert. Rá pár hétre összefutottunk egy boltban, beszélgettünk, majd felhívott telelfonon és összjöttünk. :) Öt évig jártunk,már nem vagyunk együtt de a mai napig szeretem és ma is ugyanazt érzem mint akkor!
NE aggódj, nem kell extra hely, ha eljön az igazi a sors úgyis eléd veti!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!