Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ismerkedett már meg itt a legjobb barátjával, élete párjával, olyannal aki később nagyon fontos lett?
Figyelt kérdés
Légyszíves értelmeset!Köszi.2010. jan. 9. 16:39
1/9 anonim válasza:
NEM ISMEREDŐ OLDAL, de ez már 500x le lett irva..
2/9 anonim válasza:
Szeretnél velem ismerkedni?
33F és még feláll, ja amúgy van egy balonkabátom is.
4/9 anonim válasza:
igen 2éve az egyik haverom által és azóta nagyon fontos nekem az a lány :) 16F
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak a választ.Látom van aki normális és szerintem azok ne magyarázzanak arról h mi a társkereső meg stb, akik ugyanezt csinálják.Ha nem ismersz ne alkoss rólam véleményt!!!!!!!!!!
2010. jan. 9. 20:15
6/9 lacikaaaaa válasza:
Én is ismerkedtem meg innen. Megtaláltam az igazit :). Hó és nem véletlen hogy pont a kérdező az? 18/F
8/9 anonim válasza:
Sok embert felvettem innen msnre. :)
Kettő nagyon fontos lett, bár még nem találkoztunk. Nagyon szeretném, de nem hiszem, hogy működne.. Messze vannak. :"(
Egy valakivel találkoztam akit itt ismertem meg, de semmi eredménye nem lett. Inkább csak rosszabbul éreztem magam amiért nem lett semmi.
19/L
9/9 A kérdező kommentje:
ma 21:00-17,5/L ha pontos választ szeretnél.
ma 21:32-Nem biztos hogy nem tudnál velük találkozni ne add fel én itt ismertem meg a páromat 300 km választ el tőle de nekünk ez nem jelent gondod,tudod van az úgy hogy a szerelem legyőzi a távolságot,a barátság is le tudja.
Higgy nekem,hajrá!
2010. ápr. 11. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!