Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki, hol ismerkedett meg a barátjával?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt, és úgy érzem nem is lesz...pedig nem vagyok egy bányarém. x) De fogalmam sincs hol ismerkednék is meg valakivel...:/

17/L

2010. márc. 2. 16:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
keresztény tábor
2010. márc. 2. 16:40
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Az ismerkedést akár kezdheted ott is, hogy írsz nekem egy privát üzenetet! 19F
2010. márc. 2. 16:44
 3/21 anonim ***** válasza:
Barátomnak és nekem közös volt a haveri társaságunk így elég könnyen ment :)
2010. márc. 2. 16:46
 4/21 papagenou ***** válasza:

attól hogy nem vagy ronda, értsd szép vagy, legalábbis környezeted (valószínűleg hozzád hasonlóak szerint) még nem lesz barátod. ahhoz egy jó személyiség kell.

és ha normális barátot akarsz hagyd a diszkót is, ha esetleg számba (nem, nem az én számba) vetted

5/21 anonim ***** válasza:

A második válaszoló frappáns volt! Jár a "pont"! :D

Én a barátnőm által, teljesen véletlenül. Legjobb "véletlen" az életemben! :)

6/21 anonim ***** válasza:
pasizz a honfoglalo.hu-n. kajak jo. en a baratnomet ott ismertem meg. :))
 7/21 anonim ***** válasza:

én 2éve ismertem meg a barátomat(a barátnőm szomszédja),elmentem hozzájuk,és ott volt a fiú is...beszélgettünk,felvett msnre,ott elmondta,hogy tetszem neki,mondtam én is,hogy nekem is tetszik ő:D

találkoztunk,és összejöttünk:D de előtte nagyon sokat beszélgettünk...itt voltam 16 éves,ő az első barátom:D

18/L

8/21 anonim ***** válasza:
disco -persze akkor még rendes diszkók voltak, nem ilyen tuc-tuc helyek
 9/21 anonim ***** válasza:
én éppen hazafelé utaztam a vonaton, megkérdezte, hogy szabad e a szembe lévő hely :D aztán szóbaelegyedtünk, felvett msnre stb stb :D
2010. márc. 2. 16:52
 10/21 anonim ***** válasza:
Zenekari próbán. Ő volt a gitáros. Rajongójuk voltam. Most már csak a gitáros rajongója. :) 6 éve...
2010. márc. 2. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!