Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, hol ismerkedett meg a barátjával?
Nekem még nem volt, és úgy érzem nem is lesz...pedig nem vagyok egy bányarém. x) De fogalmam sincs hol ismerkednék is meg valakivel...:/
17/L
attól hogy nem vagy ronda, értsd szép vagy, legalábbis környezeted (valószínűleg hozzád hasonlóak szerint) még nem lesz barátod. ahhoz egy jó személyiség kell.
és ha normális barátot akarsz hagyd a diszkót is, ha esetleg számba (nem, nem az én számba) vetted
A második válaszoló frappáns volt! Jár a "pont"! :D
Én a barátnőm által, teljesen véletlenül. Legjobb "véletlen" az életemben! :)
én 2éve ismertem meg a barátomat(a barátnőm szomszédja),elmentem hozzájuk,és ott volt a fiú is...beszélgettünk,felvett msnre,ott elmondta,hogy tetszem neki,mondtam én is,hogy nekem is tetszik ő:D
találkoztunk,és összejöttünk:D de előtte nagyon sokat beszélgettünk...itt voltam 16 éves,ő az első barátom:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!