Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni a volt szerelmet?
Nekem több alkalmomma sikerült. A titok az, hogy nem szabad bedőlni a maradjunk barátok című bullshitnek, aki egyszer elment, az ne jöjjön többet vissza.
Nekem 1 olyan barátnőm és 1 menyasszonyom volt, akikről sajnos kiderült, hogy méltatlanok a bizalmamra, és visszaéltek a jóhiszeműségemmel. Nagyon kibuktam rájuk, és a következőket csináltam.
Abba kell hagyni velük minden kommunikációt.
ki kell törölni minden emailt
beállítani a levelezőprogramot automatikus törlésre, letiltani őket fb-n,
kitörölni a telefonszámot (vagy letiltani).
Így túl voltam rajta pár hónap alatt. Az idő és a távolság mindent megold. A volt menyasszonyommal rendszeresen összefutok most 5 év után, mivel (azt hiszem) a közelben dolgozik. köszönök neki, néha váltok vele 1-2 szót, de semmi személyes kérdés.
Most már boldog házasságban élek, és örülök, hogy nem azt a ribit vettem el. :D
A nőknek van ez az infantilis vonal a gondolatvilágukban, ha valami nyomja a hasukat akkor szaladjon össze a világ. És dumcsizzunk róla, foglalkozzon ezzel a dologgal mindenki. Mint a kisded mikor bibis a keze, számára evidens hogy ez a legfontosabb dolog a világon. Csak hát ő egy gyerek, a kérdező meg remélhetőleg egy felnőtt nő.
És itt leirta bánatát, kérdés nélkül. Miközben ez az oldal arról szól hogy ha valamire nem tudod a választ akkor itt megkérdezheted. Semmi másról. De ő pletyizni akar, persze nem másról, csakis saját magáról.
Vagy itt az a kérdés hogy el lehet e felejteni az elöző szerelmemet és te erre valóban választ vársz - tehát szó nincs arról hogy dumcsizzunk veled a lelkedről?
Én válaszolok neked igérem, egy esetben, ha elmagyarázod nekem, hogy miért kéne elfelejtenem? Mi indokolja ezt, mondd el és azt is hogy honnan jön ez a gondolat a fejedbe? Mi lesz akkor ha elfelejtem az elöző csajomat? Vagy te az elöző pasid... akkor mi lesz, mi változik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!