Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam mindig fiú létemre ennyire bizonytalannak a kapcsolatban? Miért nem tudok irányítani?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, ha van barátnőm, mindig kedves és vicces vagyok vele mint általában, és ezt szeretik is mert jó kedvre derítem őket, de egy idő után mint ha nem vennének komolyan. Ilyenkor kicsit irányítani kezdenek, énviszont amiért félek, hogy elhagyhatnak, teljesen átadom az irányítást, és észre se veszem. Hagyom, hogy az legyen amit ő akar, és még be is magyarázom magamnak h én is azt akarom. Pl hajnali 1 kor már aludnék de felhív aranyos hangon h de jó lenne velem aludni és én pattanok és megyk át hozzá.. Ha épp nem akar velem lenni hanem a bnőjével találkozni és úgy mond le engem, azt mondom persze, menj csak, mindig kb bólogatok. Ha beszélgetünk, akkor azért nem mindig csak bólogatok, hanem én is mondok ezt azt, de amúgy szinte mindig ő irányít. Miért van ez? Mi lehet a baj velem? Hogy előzzem meg ezeket?2015. jún. 22. 22:54
11/11 anonim válasza:
Szia.
Párom is hasonló volt. Mindent megtett értem. Majd amikor sokan mondták neki és érezte akkor a sarkára állt. Átesett a ló tulsó oldalára. Tönkre tette a kapcsolatot. Vanmak férfiak akik nem dominánsak a kapcsolatban. Én személyszerint imádnám a természetedet. Nem gyengeség, hanem szeretet. Én nem változnék. Csak ha téged nagyon zavar,de ez szerintem nem roasz tulajdonság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!