Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell meghódítani egy nőcsábászt?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú viszont minden második csajt megkaphatna hogy érjem el hogy csak én kelljek neki?:P
2010. márc. 1. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ilyenekkel nem ajánlatos kezdeni.

Ha mégis akarsz, akkor valamivel hívd fel a figyelmét magadra, tartsd fent az érdeklődését, de sokáig húzd az agyát és mindent nagyon lassan engedj.

2010. márc. 1. 22:56
 12/12 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam nemrég,és sajna csúnyán pofáraestem.Egy biztos ne add magad könnyen,szenvedjen érted,ha tényleg akar.
2010. márc. 3. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!