Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell meghódítani egy nőcsábászt?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú viszont minden második csajt megkaphatna hogy érjem el hogy csak én kelljek neki?:P
2010. márc. 1. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
csapd ki amelled meg a p*csád, és dörgölőzz hozzá... esetleg fogdozd a f*aszát
2010. márc. 1. 18:49
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
én is hasonló helyzetben vagyok sziwem :S .. szerintem akkor leszel érdekes aszemében ha nem futsz utána mint a többi lány.. légy haveri de kedves..esetleg tedd féltékenyé.. érezze h nem kaphat meg olyan könnyen ..
2010. márc. 1. 18:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem valamivel hívd fel magadra a figyelmét, amit tudod hogy imponálna neki és flörtölj vele.Ha bepróbálkozik akkor meg ne vesd magad egyből a karjaiba.
2010. márc. 1. 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Kellesd magad ;) és ne hagyd, hogy könnyen az ágyába cipeljen. Sztem... (:
2010. márc. 1. 18:51
 5/12 anonim ***** válasza:
hmm jokérdés
2010. márc. 1. 18:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Szinte lehetetlen... :( De nagyon kicsi esély van rá, hogy sikerrel jársz... Nekem még nem sikerült. Van egy nagyon jó barátom, akivel évek óta jó barátságban vagyunk, de egy időben próbáltam meghódítani mert szerelmes voltam belé, de minden héten más csajjal feküdt le... Nagyon fájt, de nem mutattam ki neki, csak flörtölgettem vele tovább. Azóta letettem erről, nem akarok trófea lenni, és már nem is szeretem, csak úgy mint egy nagyon jó barátot. :) 17/L
2010. márc. 1. 18:56
 7/12 anonim ***** válasza:

sztem inkább azt a kérdést tett fel h hogyan is tartsd meg anélkül h megcsalna stb:D

mer meghódítani egy nőcsábászt könnyű:D

2010. márc. 1. 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél jó alaposan pofára esni,akkor parancsolj,itt a lehetőség!csak aztán nehogy a falba verd a fejedet,mikor majd éjjelente telibőgöd a kispárnát!

Először is tedd fel magadnak a kérdést,miért is akarsz összejönni egy nőcsábásszal?Ha azt hiszed,hogy majd TE megváltoztatod,hát alaposan el vagy tévedve.Nem fog megváltozni,még a TE kedvedért sem.Vehetsz fel Te bármilyen kivágott felsőt,meg miniszoknyát,úgyis a csak addig fogod érdekelni,míg be nem dőlsz a dumájának,és meg nem ráncigál egy sötét sarokban.Ha erre vágysz,akkor légy kihívó,kacér,csinos.Ha nem,akkor meg ne kergess hiú ábrándokat arról,hogy bezzeg majd Te,így meg úgy...

Szerintem keress magadnak olyat,akit tényleg TE érdekelsz,és nem a strigula.

2010. márc. 1. 19:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Elég hatásos ha látja rajtad, h nem kaphat meg akárki és kűzdenie kell érted..hidd el ;)
2010. márc. 1. 19:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Azok akik azt mondják dobjam ki amim van találkoztak már valaha nőcsábásszal?! Egyébként nagyon rendes srác csak sok lány odavan érte de azt mondta egyszer már szeretne megharcolni egy csajért szóval... majd kiderül! Köszönöm a válaszotokat
2010. márc. 1. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!