Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 13-14 éves csajoknak mér a 16-17 éves pasik jönnek be?
00.10es vagyok
Jaigen, sokan itt irták hogy "biztonságban vagyok mellette" vagy mittudomén, ha biztonságért jársz egy sráccal az már régen rossz elárulom...
15/L
00:10
Ismét egy agymosottat láthatunk a 00:10-es személyében, aki még mindig nem tudja felfogni, hogy a lányok minden téren ugyanolyan tempóban érnek, mint a fiúk.
00:10-es vagyok...
Mért lennék agymosott? Nekünk ezt még biológia órán is elmondták...Egy 14 éves lány valószínüleg azért megy 15-16 éves fiúkhoz, mert a 14éves srácoknak az udvarlás még abból áll hogy huzigálják a lány haját meg beszólogatnak neki (tapasztalat, 8.ban (!!!) az egész osztályom ezt csinálta. mármint a fiúk...)
00:10
Mert hülyeséget írsz. A valóságot nem tudod megcáfolni, hiába fáj. Ezért van az, hogy egy 14 éves lányhoz, 14 éves fiú való. (Ráadásul szakember is azt támasztja alá, hogy egyforma lassan érnek.)
Amikor én 8. -os voltam, érdekes módon senki sem húzgálta a lányok haját.
Arról bezzeg már hallgatsz, hogy a lányok mit csinálnak. Pontosan azért, mert nem veszitek észre azt, hogy ugyan olyanok vagytok, mint a veletek egyidős fiúk.
00:10-es TE HÜlye vagy
8 dikban nincs ijen hajhuzogatás stb.
nálunk sose volt ijesmi
valoszinüleg a te osztályod tele van értelmi fogyival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!