Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 13-14 éves csajoknak mér a 16-17 éves pasik jönnek be?
14 wagyok.barátom 16. xĐ
öö.ez egy elmondhatatlan dolog,mm nemigaz,mer elmondható,csak bonyolult.
szerintem a lányok találnak wmi wonzót az idősebb srácokban... h ők a nagyobbak,erősebbek,és még meg is tudnak wédeni. :D én ezt szeretem... :P
ja és természetesen érettebbek is!:D (tisztelet a kiwételnek.:))
sokkal komolyabban lehet wele beszélgetni.mint pl egy 14 éwessel...(megint csak tisztelet a kiwételnek :D)
pfuu.én röwiden ennyit tudok :$
de lehet h a lányok tényleg szerelmesek...:)
*u.i.:lehet h a srác érettebben "nőként" kezeli őket,w esetleg udwariasabbak azok a srácok,mint a mai fiatalok...:D
az igen! :)
Szóval szerintem csak vagányak akarnak lenni, de szélsőséges esetekben talán szerelmesek is. Sokan mondják, hogy a lányok érettebbek a fiúknál ilyen korban...Szerintetek nem baromság ez??:D itt láthatjuk, hogy szellemileg pont, hogy lentebb vannak(tiszt kiv)és ha testileg nézzük akkor azt meg nemtudom összehasonlítani...
14 vagyok.Barátom 16.
Ez egy elmondhatatlan dolog,mármint nem igaz,mert elmondható,csak bonyolult.
szerintem a lányok találnak valami vonzót az idősebb srácokban... hogy ők a nagyobbak,erősebbek,és még meg is tudnak védeni. :D én ezt szeretem... :P
Ja, és természetesen érettebbek is!:D (tisztelet a kivételnek.:))
Sokkal komolyabban lehet Vele beszélgetni, mint például egy 14 évessel...(megint csak tisztelet a kivételnek :D)
Én röviden ennyit tudok :$
De lehet h a lányok tényleg szerelmesek...:)
*u.i.:Lehet hogy a srác érettebben, "nőként" kezeli őket,vagy esetleg udvariasabbak azok a srácok,mint a mai fiatalok...:D
**nesze b@zdmeg.helyesírás.:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!