Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom 27 éves életerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 27 éves életerős férfi mégsem hajlandó dolgozni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 22 éves egyetemre járó lány vagyok és 1,5l éve járok a párommal, neki csak érettségije van. Eleinte még nem zavart, hogy nincs munkája, de mostmár elég ijesztő lett, hogy ennyi idősen nincs rendes állandó munkahelye, nem is akar és folyamatosan kétes ügyletekből szerzi a pénzét, amiről én inkább nem is szeretnék tudni, főleg, hogy jogra járok!

Próbáltam vele megbeszélni, de mindig az a válasz, hogy ő nem fogja tönkretenni az egészségét a gürcöléssel havi 70-100ért, mikor így többet keres.

Nagyon szeretem őt, de így hogy tervezzek vele jövőt, ha nincs semmi biztonságérzetem mellette? Hol van pénze, hol nincs, meg mi van ha valami nagyobb baj lesz ezekből a kis ügyleteiből?

Mit tegyek? Elhagyjam? Segítsetek!

2015. jún. 21. 14:12
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

40-es, szóval vegyék meg a fiút havi 3 kilóért?

Olvastam ilyet... Mikszáth...

Hát.. én nem tanácsolnám.

2015. jún. 22. 18:25
 42/45 anonim ***** válasza:

Szép töténetek ezek, amikor a kislány rágyógyul az idősebb hejjespasira, akiről már az elején tudja, hogy kistílű bűnöző, na de ollyan hejjes, aztán másfél év mulva "rádöbben" hogy tényleg egy kisstílű bünöző.

Ez is tipikus

Nyilván mindneki tudja mit fogsz csinálni. Addig semmit, amíg nem szerzel magadnak liánt.

2015. jún. 22. 18:34
 43/45 anonim ***** válasza:

"De a legnagyobb gondom az, hogy érzelmileg még senkihez nem kerültem ennyire közel, ő az első igazi szerelmem, az első aki igazán megért engem, akinek bármit elmondhatok és mindent megtesz értem"

Ilyen srácot nehogy már ne találj tucatjával! Emiatt maradni mellette? Meg amit még írtál, hogy abban reménykedsz, hogy majd megváltozik. Hát bocs, hogy ezt mondom, de még a naiv, álmodozó fiatal korszakodat éled.

Sajnos én is csak azt tudom ajánlani, amit a többiek: menekülj, fuss, szaladj! Közöd se legyen ehhez az alakhoz!

Mit szólnál hozzá ha azt mondanám, hogy van olyan akivel szintén meg lehet mindent beszélni, de teljesem legálisan keres százezreket stabil munkahellyel?

2015. jún. 23. 02:12
 44/45 anonim ***** válasza:

Azóta mizujs kérdező?

Mondjuk az nem lenne árulás,ha egy ilyen alakot hagynál ott a francba,nem egy életbiztosítás.Viszont ha nagy terézanya vagy,benyomhatod valahova és ultimátumot adsz,hogy ha nem dönt,hogy megy-e fősulira vagy OKJ-ra és tér tisztességes útra,akkor vége.

2015. szept. 20. 00:40
 45/45 A kérdező kommentje:
Azóta vége szerencsére :)))
2015. dec. 19. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!