Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom 27 éves életerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 27 éves életerős férfi mégsem hajlandó dolgozni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 22 éves egyetemre járó lány vagyok és 1,5l éve járok a párommal, neki csak érettségije van. Eleinte még nem zavart, hogy nincs munkája, de mostmár elég ijesztő lett, hogy ennyi idősen nincs rendes állandó munkahelye, nem is akar és folyamatosan kétes ügyletekből szerzi a pénzét, amiről én inkább nem is szeretnék tudni, főleg, hogy jogra járok!

Próbáltam vele megbeszélni, de mindig az a válasz, hogy ő nem fogja tönkretenni az egészségét a gürcöléssel havi 70-100ért, mikor így többet keres.

Nagyon szeretem őt, de így hogy tervezzek vele jövőt, ha nincs semmi biztonságérzetem mellette? Hol van pénze, hol nincs, meg mi van ha valami nagyobb baj lesz ezekből a kis ügyleteiből?

Mit tegyek? Elhagyjam? Segítsetek!

2015. jún. 21. 14:12
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy azt sem tudom pontosan mivel foglalkozik.."

ha nem csak a kalandvágyad miatt álmodozol ilyesmiről, akkor belegondoltál már abba, hogy milyen érzés lesz, amikor egyszer esetleg hajnali 4-kor a rendőrök mellőled húzzák ki az ágyból? Esetleg mindezt a szüleid házában?

2015. jún. 21. 15:02
 22/45 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos bele. Szóval úgy tűnik el kell hagynom, ahhoz, hogy megértse. Ha pedig szeret, akkor úgy fog visszajönni, hogy már normális munkája van. Ultimátumot kell adjak neki, úgy tűnik, mert hiàba könyörgök.
2015. jún. 21. 15:05
 23/45 A kérdező kommentje:

Szerintem ilyen korban már nem a kinézet számít, nekem meg főleg halál mindegy. Még a 15 éveseknél elmegy, hogy ezzel foglalkozunk.

Ő a lelkitársam, mindent meg tudok vele beszélni, nekem ez a lényeg. Meg hogy támogassuk egymást. De én ebben sajnos nem tudom támogatni.

2015. jún. 21. 15:10
 24/45 anonim ***** válasza:
61%
De hisz ideális fideszes lehetne!
2015. jún. 21. 15:12
 25/45 anonim ***** válasza:
Jobban jársz, ha szakítasz vele mindörökre. Nem dolgod, hogy felneveld és nem is fog menni. Ha valaha is hozzá kötnéd az életedet vagy gyereket szülnél neki, máris visszatérne ezekhez a berögződéseihez, csak akkor már sokkal nehezebb lenne kimenekülnöd a kapcsolatból. Addig lépj le, amíg tudsz.
2015. jún. 21. 15:12
 26/45 anonim ***** válasza:

Nekem volt a családban aki ugyanígy kezdte. Húszon évesen csak "én nem dolgozom másnak", jött a vállalkozó életforma, mivel ehhez tőke kellett volna, ezért jött az ügyeskedős, okosban megoldós vállalkozói életforma, eleinte csak olyasmivel ami a társadalom szemében "bocsánatos bűn", kis seftelés, adóelkerülés, miegymás, utána a szürke zónából egyre szürkébb lett, majd a 2 éves fia és az élettársa karjaiból vitték el a rendőrök, belekevert a családból teljesen ártatlanokat is...

szóval nem mondom, lehet, hogy a srác csak titkosügynök és a te védelmedben nem mondja meg, hogy mivel foglalkozik, de általában valószínűbb, hogy most még az apróbb nagyobb stikliknél tart, majd lassan emeli a tétet.

(ui: és ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden vállalkozó bűnöző, de aki még arról sem tud mesélni, hogy miből is van a pénze jellemzően, az nem valószínű, hogy mindenben tiszta)

2015. jún. 21. 15:13
 27/45 A kérdező kommentje:
Ha így belegondolok a jövőbe: a bírónő és a seftes. Elég érdekes páros.
2015. jún. 21. 15:15
 28/45 anonim ***** válasza:
nem érdekes... tökéletes! ő megfúj valamit te meg felmented :P
2015. jún. 21. 15:16
 29/45 A kérdező kommentje:

Sajnos az törvényileg kizárt :D

De amúgy az előző kommentelő története elég elgondolkodtató. :/

2015. jún. 21. 15:18
 30/45 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok, ha ehhez a létformához van szokva, esélytelen, hogy átneveljem?
2015. jún. 21. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!