Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom 27 éves életerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 27 éves életerős férfi mégsem hajlandó dolgozni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 22 éves egyetemre járó lány vagyok és 1,5l éve járok a párommal, neki csak érettségije van. Eleinte még nem zavart, hogy nincs munkája, de mostmár elég ijesztő lett, hogy ennyi idősen nincs rendes állandó munkahelye, nem is akar és folyamatosan kétes ügyletekből szerzi a pénzét, amiről én inkább nem is szeretnék tudni, főleg, hogy jogra járok!

Próbáltam vele megbeszélni, de mindig az a válasz, hogy ő nem fogja tönkretenni az egészségét a gürcöléssel havi 70-100ért, mikor így többet keres.

Nagyon szeretem őt, de így hogy tervezzek vele jövőt, ha nincs semmi biztonságérzetem mellette? Hol van pénze, hol nincs, meg mi van ha valami nagyobb baj lesz ezekből a kis ügyleteiből?

Mit tegyek? Elhagyjam? Segítsetek!

2015. jún. 21. 14:12
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%
#23 Nektek nőknek minden korban a kinézet számít (na meg a pénz). Mondjuk ha így jobban keres, mint rendes munkával, akkor meg lehet, hogy amiatt vagy vele.
2015. jún. 21. 15:24
 32/45 omba ***** válasza:
100%

27 évesen embert nem lehet "nevelni" - A párja meg ne nevelje az embert.

Párja - de hát azt se tudod, mivel foglalkozik.

Lelki-társad, meg dugtok.

Örültek a szüleid a kapcsolatnak, - de ők tudják, hogy miből él a fiú, - vagy csak annak örültek, hogy nem maradsz vénlány?

22-évesen egy iylen reménytelen pályára állni.... már nincs felvétel a kamikazéknál, d megfelelnél, az fix.

Az az ötlet, hogy kiteszed, hogy akkor jöhet vissza - az korrekt.

De azért ne nagyon számíts folytatásra.

2015. jún. 21. 15:28
 33/45 A kérdező kommentje:

Igen és pont ezért szeretnèm hogy normálisan dolgozó ember legyen, logikus. :D

Én nem aggódok az anyagiak miatt. Biztonságban vagyok. Én miatta aggódom. És kettőnk miatt együtt.

2015. jún. 21. 15:29
 34/45 anonim ***** válasza:

En biztos h nem folytatnam vele...hidd el jobb lesz ha otthagyod.

28 n

2015. jún. 21. 15:30
 35/45 A kérdező kommentje:

Idézőjelben írtam, hogy örülnek. Inkább szomorúak, hogy pont őt sikerült választanom és féltenek.

Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!

2015. jún. 21. 15:31
 36/45 anonim ***** válasza:

"Akkor azt mondjátok, ha ehhez a létformához van szokva, esélytelen, hogy átneveljem?"

Igen, minden nő erről álmodozik, hogy egy igazi rosszfiú (bár a te párod inkább csak egy lusta disznó) majd mellette megváltozik, és hirtelen miközben megmarad minden amit sármosnak talált benne rendes sráccá válik, mint a filmekben.

Egyébként ő nem tudna átnevelni téged? Hagyd ott az egyetemet, csináljátok együtt a melót amit ő csinál, vagy beszállsz valami hasonlóba, tudsz egy csomó mindent a jogról, egy kis számlagyár üzemeltetés nem lehet olyan nehéz ;)

2015. jún. 21. 15:34
 37/45 A kérdező kommentje:
Egyébként a kétes ügyletek alatt nem kell valami hú, de nagy dologra gondolni, múltkor hajvasalókkal seftelt ezt pl. Konkrétan tudom. Ilyenekből van pénze.
2015. jún. 21. 15:36
 38/45 A kérdező kommentje:

Hát, hogy nekem annál több eszem van, hogy otthagyjam az egyetemet, az biztos! :D

Ekkora idióta azért nem vagyok.

2015. jún. 21. 15:39
 39/45 anonim ***** válasza:
kérdező: #37-es: korábban én írtam, hogy ez így szokott kezdődni, eleinte bocsánatos dolgok, kis számla nélküli seftelés hajvasalóval (bár az jó kérdés, hogy az árunak mi volt a származása), utána jön valaki BMW-vel és elmondja, hogy neki is lehetne ilyen kocsija, csak az eddigiek mellé be kellene vállalni egy kis cigit is, abban van a nagy dohány, esetleg hozna pár karton árut, amire vigyázni kellene neki pár hétig. Semmi extra, nem drogok, nem fegyverek, de egy picit mindig emelkedik a tét, és a végén mikor jönnek a zsaruk, akkor már több tízmilliós adócsalás, vámelkerülés és hasonlók lesznek a neve mellett, a bmw-s haver meg persze eltűnik ő semmiről nem tud, lebukni mindig a kishalak buknak.
2015. jún. 21. 15:43
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne hagydd el, mert pont az ilyen esetekben derül ki milyen nagy szerelem van :-) Aki elhagyná az számító..racionális..sehol az érzelem. Azt írod jogász leszel..szüleid is azok..házasság esetén megváltozna...találtok neki egy jó állást...segíti a család és nem kallódik el..bejelented majd az ügyvédi irodába kap X fizetést és minden meg van oldva..ismerősöm cégvezető a pasiját bejelentette kap havonta 200 ezer fizut és megoldódott a gondja..mindenre van megoldás :-) Ösztökélhetetd egy fősulira is..de gondold végig érettségivel nem sok lehetősége van...
2015. jún. 22. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!