Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 27 éves életerős férfi mégsem hajlandó dolgozni! Mit tegyek?
Sziasztok!
Én egy 22 éves egyetemre járó lány vagyok és 1,5l éve járok a párommal, neki csak érettségije van. Eleinte még nem zavart, hogy nincs munkája, de mostmár elég ijesztő lett, hogy ennyi idősen nincs rendes állandó munkahelye, nem is akar és folyamatosan kétes ügyletekből szerzi a pénzét, amiről én inkább nem is szeretnék tudni, főleg, hogy jogra járok!
Próbáltam vele megbeszélni, de mindig az a válasz, hogy ő nem fogja tönkretenni az egészségét a gürcöléssel havi 70-100ért, mikor így többet keres.
Nagyon szeretem őt, de így hogy tervezzek vele jövőt, ha nincs semmi biztonságérzetem mellette? Hol van pénze, hol nincs, meg mi van ha valami nagyobb baj lesz ezekből a kis ügyleteiből?
Mit tegyek? Elhagyjam? Segítsetek!
Ha elmenne dolgozni még hozzá is mennék feleségül, de így?
És a legfájóbb, hogy ő nem látja hova tart, pedig elvileg egy értelmes 27 éves férfi.
Értjük mi azt, hogy te szereted, - de hát te is érted ugye, hogy a vér se válik vízzé.
Jogászként nem sok matekot tanultál, de szerencsejátékból megélni nem lehet, - főleg nem az online világban, mert ott elvétve jut hozzá a pénzhez a nyertes.
Meg egyáltalán! 10 év múlva egy megbecsült ember leszel, ő meg?
legkésőbb amikor munkába állsz, akkor szakítani fogtok
vagy téged fog zavarni, mikor a konzervatív jogász körökben el kell majd mesélned, hogy életed párja mivel foglalkozik, és megjelennek azok a srácok körülötted, akik sokkal biztosabb hátteret jelentenek
vagy őt fogja zavarni, hogy sokat dolgozol, kisebbrendűségi érzése lesz, hogy mire viszed, hogy egyre jobban keresel
Én is elmagyaráztam neki, hogy azt a normális emberek, akiknek van munkahelyük max. szórakozásból csinálják, nem önálló kereseti forrásként, de most jött a válasz, hogy mellette tovább seftelgetne. Csodás. A szüleim is jogászok, ők már megbecsült emberek, nagyon örülnek a kapcsolatnak.., nem akarom szégyenbe hozni őket,
de az a baj, hogy nagyon nehéz lenne elhagynom, mint már mondtam szeretem..
Én öreg ember vagyok, ismerem az apja fajtáját... és tényleg végig lehetett itt ügyeskedni, lapítani 40-50 évet.
Csak hát ennek vége.
Már annyira mindent lát a Nagy Testvér, hogy nemsokára a NAV készíti mindenki adóbevallását.. pár év és azokat gyűjtik ki, akikről nem készül, - és mégis megél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!